Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuzguncuk
Kuzguncuk Balıkçısı

Kuzguncuk Balıkçısı

Balık, Türk, Deniz ürünleri, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama22

Kuzguncuk, İstanbul şehrindeki Kuzguncuk Balıkçısı restoranının fotoğrafı
Kuzguncuk Balıkçısı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kuzguncuk Balıkçısı hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 21:00
Thursday
10:00 - 21:00
Friday
10:00 - 21:00
Saturday
10:00 - 21:00
Sunday
10:00 - 21:00
Monday
10:00 - 21:00
Tuesday
10:00 - 21:00
Wednesday
10:00 - 21:00

Kuzguncuk Balıkçısı hakkında daha fazla

Kuzguncuk'un sıcacık atmosferine uygun olarak zamanın popüler TV dizisi Perihan Abla'dan adını alan bir sokakta karşınıza çıkıyor Kuzguncuk Balık Restaurant. Her köşesinde zevkli bir ayrıntı, her anından farklı bir güzellik sızan Kuzguncuk Balık Restaurant'ta balık çorbası, paella ve balık mantısı olmak üzere enfes deniz mahsulleri ve balıklar sofraları renklendiriyor. Sahibesi Nükte Hanım'ın dikkati ve yeteneği, mekana defalarca uğramanız için aradığınız sebepleri sizlere adeta hediye ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kuzguncuk Balıkçısı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kuzguncuk Balıkçısı adlı restoranın park yeri yoktur.

Kuzguncuk Balıkçısı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Diners/JCB ile ödeme yapabilirsiniz.

Kuzguncuk Balıkçısı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kuzguncuk'un sıcacık tmosferinde, mahalle kültürünü tüm güzelliğiyle veren sıcacık bir TV dizisinden adını alan, Perihan Abla Sokak'ta karşınıza çıkıyor Kuzguncuk Balık Restaurant. Sahibi Nükte Hanım, enfes tatlarını renkli ve her köşesinden ince bir zevk sızan mekanında sizlerin karşısına çıkarıyor. Mekanda balık çorbası ve taptaze balıklar özellikle tercih edilirken, paella ve balık mantı ilgi çeken tatların başında geliyor. Özenle hazırlanan mezeleri, kalamarı ve karidesi de yine tercih edebilirsiniz. Renkli ve samimi ortamında sevdiklerinizle hoş vakit geçireceğiniz mekandan unutulmaz anılarla ayrılarak defalarca uğramak isteyeceksiniz. Eğer sizler de Kuzguncuk Balık Restaurant'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.