Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Kız Kulesi Restaurant

Kız Kulesi Restaurant

Dünya Mutfağı

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Kız Kulesi Restaurant restoranının fotoğrafı
Kız Kulesi Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kız Kulesi Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 20:15
Tuesday
20:15 - 00:30
Wednesday
20:15 - 00:30
Thursday
20:15 - 00:30
Friday
20:15 - 00:30
Saturday
20:15 - 00:30
Sunday
20:15 - 00:30
Monday
20:15 - 00:30

Kız Kulesi Restaurant hakkında daha fazla

İstanbul’a dair tüm düşlerin, fotoğraf karelerinin, manzaraların parçası; efsanesi ve söylenceleriyle masalsı ve gizemli bir rüya mekanı… Hem yerli hem de yabancı konukların görmek için yarıştığı, şehrin pek çok noktasından izlenerek gerçek bir manzara unsuru haline gelen Kız Kulesi’nin kendi sunduğu manzara ve hissettirdiği duygular da bir o kadar efsanevi… İstanbul’a dair bir rüyanın parçası olmak, bu sırada lezzetin ve hizmetin en üst sınırlarıyla tanışmak isterseniz bırakın Quandoo sizi Kız Kulesi’ne taşısın. Not: Akşam yemeklerinde 7 yaş altı çocuklar alınmamaktadır. Akşam yemeği rezervasyonlarına şort,terlik gibi kıyafetlerle gidilmemesi rica olunur.

Sıklıkla sorulan sorular

Kız Kulesi Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kız Kulesi Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kız Kulesi Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kız Kulesi Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Kız Kulesi Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Antik Çağ'da Arkla (küçük kale) ve Damialis (dana yavrusu) adları ile anılan Kule, bir ara da "Tour de Leandros"(Leandros'un kulesi) ismi ile ün yapmış, günümüzde ise Kız Kulesi – Maiden’s Tower ismi ile bütünleşmiştir. 2500 yıllık bir tarihe sahip yapı, 1995 yılında restorasyon sürecine girdi. Kendine özgü kimliğine ve geleneksel mimarisine bağlı kalarak tamamlanan restorasyon çalışması sonrasında 2000 yılında kapılarını ziyarete açtı. Bugün gündüzleri cafe-restaurant, akşamları ise özel restaurant olarak yerli ve yabancı ziyaretçilerine hizmet veren Kız Kulesi, düğün, toplantı, lansman, iş yemeği gibi pek çok özel davet ve organizasyona da ev sahipliği yapmaktadır.