Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Çengelköy
La Noix Çengelköy

La Noix Çengelköy

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama29

Çengelköy, İstanbul şehrindeki La Noix Çengelköy restoranının fotoğrafı
La Noix Çengelköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

La Noix Çengelköy hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00
Thursday
09:00 - 01:00

La Noix Çengelköy hakkında daha fazla

Çengelköy’ün en gözde mekanlarından La Noix Restaurant, ağaçların altında lezzetlerini tadabileceğiniz bahçesiyle şehrin ortasında özel bir ortam sunarken zevkli iç dizaynıyla da konuklarını mutlu etmeyi başarıyor. Enfes kahvaltı çeşitleri, etleri, burgerleri başta olmak üzere pek çok lezzetle karşınıza çıkan La Noix Restaurant’ta yaşamın güzelliğini yeniden hatırlatacak özel bir deneyime davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

La Noix Çengelköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, La Noix Çengelköy restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

La Noix Çengelköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, La Noix Çengelköy adlı restoranın park yeri yoktur.

La Noix Çengelköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Çengelköy’de yeşillikler içinde bir ortamda, şehrin ortasında doğayla baş başa bir zaman geçirmek isteyenlerin karşısına çıkan La Noix Restaurant, hem sunduğu hoş ortam hem de özel lezzetleriyle dikkat çekmeyi sürdürüyor. Cafe de paris soslu bonfile, tavuk satay, funky patates kızartması, makarna çeşitleri, çorbalar, pancakeler, kahvaltı çeşitleri, burgerler, wrapler ve çok daha fazlası La Noix Restaurant’ın menüsünde sizlerle buluşuyor. Özenle hazırlanan tüm bu lezzetleri mekanın bahçesinde deneyimleyebileceğiniz gibi zevkli bir şekilde dizayn edilmiş, kahverengi tonlarının ağırlıkta olduğu iç tarafta da tadabilirsiniz. Eğer sizler de La Noix Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.