Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Kozyatağı
La Terrazza Pizzeria & Steakhause

La Terrazza Pizzeria & Steakhause

İtalyan, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama19

Kozyatağı, Istanbul şehrindeki La Terrazza Pizzeria & Steakhause restoranının fotoğrafı
La Terrazza Pizzeria & Steakhause için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

La Terrazza Pizzeria & Steakhause hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
10:00 - 22:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 22:00
Monday
10:00 - 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00

La Terrazza Pizzeria & Steakhause hakkında daha fazla

Pizzadan kahveye kadar İtalyan lezzetlerini en rafine halleri ile misafirlerine sunan La Terrazza, Kozyatağı’ndaki mekanında huzurlu bir yemek atmosferini dört dörtlük servisle birleştiriyor. Özenle hazırlanmış yemekleri kadar ortamıyla da göz dolduran La Terazza, İstanbul Anadolu Yakası’nın en sevilen İtalyan restoranlarından biri. İnce hamur ve taptaze malzemelerle hazırlanan pizzalarıyla öne çıkan La Terrazza, elbette makarnalarıyla da hem göze hem mideye hitap ediyor. Sakin ve keyifli bir ortamda Akdeniz’in en güzel lezzetlerinin tadını çıkarmak için La Terrazza sizi bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

La Terrazza Pizzeria & Steakhause restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

La Terrazza Pizzeria & Steakhause adlı restoran İtalyan yemekleri sunuyor mu?

Evet, La Terrazza Pizzeria & Steakhause adlı restoran, İtalyan yemekleri sunar ve ayrıca Avrupa da sunar

La Terrazza Pizzeria & Steakhause restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’da İtalyan restoranı dendiğinde akla ilk gelen duraklardan biri ola La Terrazza, Kozyatağı’ndaki şubesiyle de Anadolu Yakası’nın yıldızı olmayı başardı. Zengin steakhouse menüsüyle hamburgerden ızgara pirzolaya kadar enfes tatların yanında pizza ve makarna gibi sembolik İtalyan yemeklerini üst düzey kaliteyle sunan La Terrazza, başlangıçlarından tatlılarına kadar menüsünde yer alan her lezzetle başınızı döndürecek. Gerçek mozzarellanın tadına varacağınız caprese tabağı ya da leziz salatalarla başlayabileceğiniz yemeğinizde sizi sayısız çeşitte makarna, pizza ve nefis ızgara ürünleri bekliyor olacak. Deniz ürünlü makarnadan porçini mantarlı pizzaya kadar pek çok seçenek arasında seçim yapmakta zorlanırsanız nefis steakhouse tatlarına da fırsat vermeyi unutmayın! Elbette yemeğin ardından gerçek İtalyan tiramisusu ve kahveyle kapanış yapmayı unutmayın! La Terrazza, yemekleriyle damağınızı şenlendirirken atmosferiyle yemek saatinizi unutulmaz bir İtalyan deneyimine çevirecek.