Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Liberta

Liberta

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama14

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Liberta restoranının fotoğrafı
Liberta için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Liberta hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00
Friday
09:00 - 02:00

Liberta hakkında daha fazla

Kadıköy'ün hoş sokakları daima eğlenceye, lezzete ve mutluluğu yudumlamaya açık. Liberta, tüm bu unsurları bünyesinde toplayan, özel dekorasyonu ve atmosferiyle de tamamlayan bir mekan... Dünya mutfağından lezzetleri, sabah kahvaltısı, çeşit çeşit içeceğiyle Liberta'da hoş vakit geçirmeye hazır mısınız?

Sıklıkla sorulan sorular

Liberta adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Liberta adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Liberta restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Liberta restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy'ün kıpır kıpır sokaklarında, capcanlı bir mekan. İçeri adımınızı atar atmaz sizi kendi heyecanına, tarzına ve atmosferine ortak eden, sarıp sarmalayan mekan Liberta Cafe Restaurant; günün her saatinde bir buluşma noktası haline geldi. Sabahın erken saatlerinde kahvaltı servisiyle güne başlayan Liberta, omlet, pancake ve tost çeşitleriyle de güne renk katıyor. Sandviç çeşitleri ve atıştırmalıklarla da lezzet devam edebileceğiniz mekanda günün farklı saatlerinde burger çeşitleri, salatalar, makarnalar, güveç çeşitleri, tavuk ve kırmızı et çeşitleri masalarınıza renk ve lezzet katıyor. Alkollü ve alkolsüz pek çok içecek çeşiti de yine Liberta'nın tercih edilmesinde önemli rol oynuyor. Eğer sizler de Liberta Cafe Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.