Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataköy
Mandalin Bistro

Mandalin Bistro

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama33

Ataköy, İstanbul şehrindeki Mandalin Bistro restoranının fotoğrafı
Mandalin Bistro için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mandalin Bistro hakkında

Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00

Mandalin Bistro hakkında daha fazla

Ataköy Marina’nın incisi Mandalin Bistro şık konsepti, lezzetli menüsü ve elit servis anlayışı ile ziyaretçilerinin yüzünü güldüren bir mekan. Her zevke ve saat dilimine özel konsept sunabilen mekan, Ataköy Marina’nın kalitesini de yaşatmayı başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mandalin Bistro restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Mandalin Bistro restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Mandalin Bistro restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Mandalin Bistro restoranında açık havada oturma alanı var.

Mandalin Bistro restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un Avrupa kıyısında, Marmara Denizi’ne açıldığı noktada yer alan Ataköy Marina şehrin 5 Altın Çıpa ödüllü ilk marinası olma özelliğini taşıyor. Çevresindeki restoranlar da marinanın kalitesine yakışır seviyede hizmet veriyor. Marinanın hemen girişinde bulunan Mandalin Bistro Ataköy’ün en şık mekanları arasında yer alıyor. Brunch, öğle yemeği ve akşam yemeği servisleri bulunan, restoran ve bar olarak hizmet veren Mandalin özel organizasyonlara ve kalabalık toplantılara da ev sahipliği yapabiliyor. Deniz kıyısındaki özel konumu ile mis gibi deniz havasını içinize çekip ferahlayabileceğiniz mekanın açık ve kapalı alanları mevcut. Özel yemek menüsünün yanında alkollü ve alkolsüz içki seçenekleri sunan mekanda canlı dj performansları dinlemek de mümkün. Siz de Ataköy’deki bu elit mekanda kaliteli vakit geçirmek için hemen Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.