Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Sarıyer
Manzara Restaurant

Manzara Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama25

Sarıyer, Istanbul şehrindeki Manzara Restaurant restoranının fotoğrafı
Manzara Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Manzara Restaurant hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Friday
11:30 - 22:00
Saturday
09:00 - 22:30
Sunday
09:00 - 22:30
Monday
Kapalı
Tuesday
11:30 - 22:00
Wednesday
11:30 - 22:00
Thursday
11:30 - 22:00

Manzara Restaurant hakkında daha fazla

Yeşillikler içinde bir ortamda, masmavi Boğaz manzarasını ayaklarınızın altına seren, gözlerinize ve ruhunuza bayram yaşatırken damaklarınızı şölen yerine çeviren özel bir yer Sarıyer Manzara Restaurant. Gerek enfes sabah kahvaltısı, gerekse kilo ile et ve balık ziyafetiyle ön plana çıkan mekanda nargile de yararlanabileceğiniz hizmetler arasında. İstanbul’un en güzel manzaralarından birinde sevdiklerinizle hoş bir ortam sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Manzara Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Manzara Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Manzara Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Manzara Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Manzara Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un insanın ruhunu okşayan özel bir yanı vardır. Her köşesinden farklı bir manzara, her sokağından başka bir yaşanmışlık sunar misafirlerine. Hele bir de Boğaz manzarası varsa… Sarıyer’de sizlerin karşısına çıkan Manzara Restaurant, göz alıcı Boğaz manzarasına doğayla iç içe bahçesini katarak çarpıcı bir ortamı sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Menüsünde enfes sabah kahvaltıları, kırmızı et ve beyaz et çeşitleri, balıklar ve çok daha fazlası bulunan mekan gerek ortamıyla gerek sıcak ve samimi yaklaşımıyla konuklarını mutlu ediyor. Eğer sizler de Manzara Restaurant’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.