Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Etiler
Maria's Etiler Restaurant

Maria's Etiler Restaurant

Yunan, Dünya Mutfağı

6/6

1 değerlendirme

Etiler, İstanbul şehrindeki Maria's Etiler Restaurant restoranının fotoğrafı
Maria's Etiler Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Maria's Etiler Restaurant hakkında

Köpek dostu
Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00

Maria's Etiler Restaurant hakkında daha fazla

1998’de Yeniköy’e küçücük bir tekne içinde başlayan Takanik’in lezzet hikayesi, aradan geçen yıllar içinde birçok şubesiyle bir lezzet markasına dönüşmesiyle devam ediyor. İlk günkü lezzet, daha da renklenerek misafirlerini büyülemeye devam ediyor. Takanik’in Suadiye şubesi de hoş ortamı ve atmosferini Takanik’in nefis mezeleri ve özenle seçilen taptaze balıklarıyla sizlerin masalarına sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Maria's Etiler Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Maria's Etiler Restaurant adlı restoran Yunan yemekleri sunuyor mu?

Evet, Maria's Etiler Restaurant adlı restoran, Yunan yemekleri sunar ve ayrıca Dünya Mutfağı da sunar

Maria's Etiler Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Takanik Balık hizmete 1998 yılında küçük teknesiyle Yeniköy limanında başladı. Lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda müşteri kitlesini genişleten Takanik, daha büyük bir tekne ve salaş konseptiyle müşteri kapasitesini genişletti. Oluşturduğu bu yeni yüzer tekne konsepti çok başarılı oldu. Lezzetine doyum olmayan salataları ve balıkları çok kısa zaman içerisinde Takanik’in ününü bütün İstanbul’a duyurdu. Takanik balık yüzer tekneden sonra ise karaya çıktı, Yeniköy’ün en güzel yerinde aynı konsepti ve daha geniş bir menü yelpazesiyle müşterilerinin memnuniyetini devam ettirdi. 2011 yılına gelindiğinde ise büyüyen marka 4. şubesini Suadiye'de hizmete geçirdi. Hoş ve ferah ortamında, kısa sürede Suadiyelilerin ve tüm Anadolu Yakası’nın gözdelerinden biri olmayı başardı. Balık ürünleri her gün taze olarak balık halinden alınıp, sizlere eşsiz tatlar katılarak servis ediliyor. Mezeler özenle hazırlanıyor, kullanılan malzemeler titizlikle seçiliyor. Güler yüzlü hizmet, deneyiminizi güzelleştiriyor. Eğer sizler de Takanik’te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.