Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Küçükçekmece
Masmavi Restaurant

Masmavi Restaurant

Küçükçekmece, İstanbul şehrindeki Masmavi Restaurant restoranının fotoğrafı
Masmavi Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Masmavi Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00

Masmavi Restaurant hakkında daha fazla

Duvarlara asılı dümenlerden seçtiğinize tutunun, tutunun ki sizi masmavi bir manzaraya ve deniz kokulu sofralara taşısın! Masmavi Balık Restaurant, tadı damağınızda, hatırası zihninizde kalacak özel bir deneyimi konuklarına sunuyor. Nefis deniz ürünleri ve taptaze balıklarla dolu özel sofralara açılan kapılarını meraklılarına aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Masmavi Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Masmavi Restaurant adlı restoran Akdeniz yemekleri sunuyor mu?

Evet, Masmavi Restaurant adlı restoran, Akdeniz yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Balık da sunar

Masmavi Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Florya'nın İstanbul'dan kendisini ayırıp başka bir iklimi konuklarına sunduğu ziyaretçileri tarafından çoğunlukla dile getirilen bir gerçek... Özel yapısı, kültürü ve huzurlu havasıyla kendinizi zamanın akışına bırakabileceğiniz bu özel semtte sizi kendi büyüsüne davet eden farklı bir mekan var. Masmavi Balık, alabildiğine mavi manzarası, deniz kokusunu sofranızda hissedebileceğiniz atmosferi, renkli dekorasyonu ve samimi ortamıyla lezzet düşkünlerinin ve gününü güzelleştirmek isteyenlerin ortak adresi. Deniz ürünleri, mezeleri ve taptaze balıkları ile ortamıyla olduğu kadar lezzetleriyle de fark yaratan mekanda özel hazırlanan tatlar damağınızda farklı bir iz bırakıyor. Eğer sizler de Masmavi Balık Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.