Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Me Cafe

Me Cafe

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama24

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Me Cafe restoranının fotoğrafı
Me Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Me Cafe hakkında

Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 00:00
Friday
07:00 - 00:00
Saturday
07:00 - 00:00
Sunday
07:00 - 00:00
Monday
07:00 - 00:00

Me Cafe hakkında daha fazla

Ataşehir’de Varyap Meridian’ın içerisinde başka bir dünyaya açılan bir kapı aralanıyor. Me Cafe, bistro ve bar konseptini de bünyesinde bulunduran; hoş ortamı ve atmosferi sayesinde hem günlük sıkıntıları geride bırakabileceğiniz hem de hoş lezzetler ve içeceklerle birleşen masalarda dostlarınızla gününüzü güzelleştirebileceğiniz özel buluşma yeriniz olmaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Me Cafe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Me Cafe restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Me Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Me Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Me Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ataşehir’de Varyap Meridian’ın içerisinde sizlerin karşısına çıkan özel yerlerden biri Me Cafe… Günün yorgunluğunu, iş hayatının getirdiği stresi, sıkıntıyı geride bırakmak için kendinize ayırmak istediğiniz zamanları geçirebileceğiniz özel yerlerden biri. İlk adımınızı attığınız andan itibaren kendinizi evinizde gibi hissettiğiniz Me Cafe’de, hem kendi başınıza keyifli zaman geçirmek hem de dostlarınızla özel anılar paylaşmak, sohbeti koyulaştırmak mümkün. Mekanda cafe, bistro ve bar konsepti hakim. Her konseptiyle misafirlerini mutlu eden mekanda sizler de geniş menüden özenle hazırlanan lezzetleri tadabilir, bardan hoş içecekleri yudumlayabilir, güler yüzlü personelin hizmetiyle mutlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Eğer sizler de Me Cafe’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.