Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
4 Levent
Median Restaurant & Cafe

Median Restaurant & Cafe

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama18

4 Levent, İstanbul şehrindeki Median Restaurant & Cafe restoranının fotoğrafı
Median Restaurant & Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Median Restaurant & Cafe hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
07:00 - 00:00
Saturday
07:00 - 00:00
Sunday
07:00 - 00:00
Monday
07:00 - 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 00:00

Median Restaurant & Cafe hakkında daha fazla

4. Levent'te özellikle makarna sevenlerin uğramaktan kendini alamadığı özel bir yer olarak karşınıza çıkıyor Median Restaurant. Hem kafe hem de restaurant olarak hizmet veren mekanın menüsünde dünya mutfaklarından tatlar yer alıyor. Kışın kapanabilen bahçesi, samimi ortamı ve özel lezzetleriyle uğrak yeriniz Median Restaurant olacak.

Sıklıkla sorulan sorular

Median Restaurant & Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Median Restaurant & Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Median Restaurant & Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Median Restaurant & Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Median Restaurant & Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

4. Levent’te lezzetin yeni adresi Median Restaurant özellikle makarnaları ve ızgaraları ile dikkat çeken bir mekan. 4 Levent’in çiçeği burnunda restoranı Median kısa sürede bölgenin vazgeçilmezleri arasında yer almayı başarabilmiş bir mekan. Sağlıklı menüsüyle geleneksel lezzetleri modern bir konseptte dünya mutfağı ile harmanlayan Makarnam Gıda girişimi ile açılmış bir yer olan Median Restaurant, kafe ve restoran olarak servis vermekte. Öğle ve akşam yemekleri için tercih edebileceğiniz gibi hızlı ve lezzetli atıştırmalıklar için de gönül rahatlığıyla uğranabilecek bir yer.Uygun fiyata doyurucu porsiyonlarda yemekler yiyebileceğiniz mekanın kışın kapanabilen bir bahçesi mevcut. Özellikle öğlen yemeklerinde bölgede çalışanların sıklıkla tercih ettiği mekandaki yerinizi hemen Quandoo üzerinden ayırtarak yer bulamama riskinizi ortadan kaldırabilirsiniz.