Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Rumelikavağı
Mehmet'in Yeri

Mehmet'in Yeri

Balık

Ana menü fiyatı ortalama27

Rumelikavağı, İstanbul şehrindeki Mehmet'in Yeri restoranının fotoğrafı
Mehmet'in Yeri için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mehmet'in Yeri hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Saturday
13:00 - 00:00
Sunday
13:00 - 00:00
Monday
13:00 - 00:00
Tuesday
13:00 - 00:00
Wednesday
13:00 - 00:00
Thursday
13:00 - 00:00
Friday
13:00 - 00:00

Mehmet'in Yeri hakkında daha fazla

35 yılı aşan bir tecrübe, enfes bir Boğaz manzarası, tadı damağınızda kalacak özel lezzetler... Mehmet'in Yeri, Rumelikavağı'nda sevdiklerinizle ya da tek başınıza huzur ve mutluluk bulabileceğiniz bir mekan ortaya koyarken; taptaze balıkları, özenle hazırlanan mezeleri ve deniz ürünleriyle değişmez tercihiniz olmayı sürdürüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mehmet'in Yeri restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Mehmet'in Yeri restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mehmet'in Yeri restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mehmet'in Yeri restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğaz’a karşı oturmak insanın hem içini, hem de iştahını açar. Eşsiz manzarasıyla İstanbullu olmanın bir ayrıcalığıdır Boğaz. Hele sabahları ayrı güzeldir. Uçan martıları, kimi zaman çarşaf gibi kimi zaman hırçın deniziyle, usta bir ressamın elinden çıkmış bir tablo gibidir. İşte bu manzarayı, yine sanat eseri gibi lezzetlerle taçlandırmak ister misiniz? Sabahları dillere destan serpme köy kahvaltısıyla, günlük mevsim balıklarıyla, akşam muhteşem günbatımıyla, 35 yılı aşkın süredir damak tadınıza hitap eden Mehmet' in Yeri karşınıza çıkıyor. Güler yüzlü ve titiz yaklaşımıyla hoş bir deneyim sizleri bekliuor. Eğer sizler de Mehmet'in Yeri'nde kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.