Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Acıbadem
Mekan Acıbadem

Mekan Acıbadem

Dünya Mutfağı

Acıbadem, Istanbul şehrindeki Mekan Acıbadem restoranının fotoğrafı
Mekan Acıbadem için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mekan Acıbadem hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00

Mekan Acıbadem hakkında daha fazla

Dünya mutfağından seçkin lezzetleri tadabileceğiniz,muhteşem atmosferi eşliğinde harika tatlarla dolu bir mekan. Acıbadem'de, kahvaltı çeşitleri, burgerler,tatlılar,salatalar ve daha fazlasını deneyimleyebileceğiniz bu özel yere sizler de davetlisiniz. Mükemmele ulaşana kadar deniyoruz ve tadıyoruz. Ekmeklerimizi hergün taze olarak yapıyoruz. Mükemmel bir yemeğin sırrı ürünlerimizde gizlidir...."

Sıklıkla sorulan sorular

Mekan Acıbadem restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mekan Acıbadem restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mekan Acıbadem adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mekan Acıbadem adlı restoranın park yeri yoktur.

Mekan Acıbadem restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

En taze ürünlerini, farklı lezzet konseptiyle buluşturmak için karşınıza çıkan mekanlardan biri. Lezzetleri size en kusursuz şekilde sunan Mekan Acıbadem'de, güler yüzlü profosyonel bir kadro ile keyifli bir lezzet yolculuğu sizleri bekliyor olacak. Başta tadı damağınızda kalacak enfes sabah kahvaltıları olmak üzere özel tatları ve çeşitleriyle karşınıza çıkan Mekan Acıbadem, gün boyu enfes lezzetleri sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Dünya tatlarından hoş çeşitleri sizlerle rahat ve kaliteli bir atmosferde buluşturan mekanda, ister kendi başınıza ister dostlarınızla unutulmaz bir zaman dilimi geçirmek isterseniz adresiniz belli. Eğer siz de Mekan Acıbadem’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.