Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Yalıkavak
Meltem Mert Yachting Restaurant

Meltem Mert Yachting Restaurant

Türk

Yalıkavak, Bodrum şehrindeki Meltem Mert Yachting Restaurant restoranının fotoğrafı
Meltem Mert Yachting Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Meltem Mert Yachting Restaurant hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Thursday
07:30 - 03:00
Friday
07:30 - 03:00
Saturday
07:30 - 03:00
Sunday
07:30 - 03:00
Monday
07:30 - 03:00
Tuesday
07:30 - 03:00
Wednesday
07:30 - 03:00

Meltem Mert Yachting Restaurant hakkında daha fazla

Uzun yıllardır Bodrum’da kaliteli ve keyifli bir akşam geçirmek için ilk tercihlerden biri olan Meltem Mert Yachting Restaurant, tarzından ödün vermeden geceleri renklendirmeye ve nefis yemeklerle aklınızı başınızdan almaya devam ediyor. Ege ve Akdeniz mutfağının en güzel lezzetlerini yepyeni bir anlayışla sunan, Türk ve dünya mutfağının en sevilen tatlarını özenle masanıza getiren Meltem Mert Yachting Restaurant, muhteşem manzarasıyla da gecenizi unutulmaz kılacak.

Sıklıkla sorulan sorular

Meltem Mert Yachting Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Meltem Mert Yachting Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Meltem Mert Yachting Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Meltem Mert Yachting Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Meltem Mert Yachting Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yıldızlar altında, Ege’nin mehtabını izleyerek muhteşem tatları denemek, huzurlu bir ortamda geceye başlayıp hayatın mutlu anlarından birini yaşamak için Bodrum’da ilk adresiniz Meltem Mert Yachting Restaurant olacak. Bodrum Marina’da yer alan ve açıldığı günden itibaren büyük bir hayran kitlesi bulunan Meltem Mert Yachting Restaurant, rafine lezzetleri ve özenli servisi ile vazgeçilmezlerinden olacak. Taze deniz ürünler, balıklar ve mezeler masanızı donatırken usta şeflerin ellerinden çıkan dünyanın dört bir yanından seçme lezzetleri ve Türk mutfağının dayanılmaz yemekleri damağınızı şenlendirecek. Bodrum Kalesi manzarasına karşı içkinizi yudumlarken Bodrum’un neden antik çağlardan en gözde yerlerden biri olduğunu siz de anlayacaksınız. Turistlerin yanı sıra yerli misafirlerin de müdavimi olduğu Meltem Mert Yachting Restaurant, dilerseniz zengin kahvaltı menüsüyle de güne mutlu bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Gerçek anlamda bir Bodrum klasiği olan Meltem Mert Yachting Restaurant, kalitenin estetikle birleşmesinin en güzel örneğini sunuyor.