Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Tuzla
Mercan Angel Restaurant

Mercan Angel Restaurant

Balık

5.0/6

1 değerlendirme

Tuzla, İstanbul şehrindeki Mercan Angel Restaurant restoranının fotoğrafı
Mercan Angel Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mercan Angel Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00

Mercan Angel Restaurant hakkında daha fazla

İstanbul’un deniz ürünleri, mezeler ve taze balık denildiğinde akla gelen ilk markalarından Angel, Tuzla’ya lezzet dolu sofralarını getiriyor. Angel Mercan, muhteşem Adalar ve deniz manzarası, özel konsept salonları, terası ve kusursuz hizmet anlayışıyla akıllardan çıkmayacak bir lezzet tecrübesini konuklarıyla buluşturuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mercan Angel Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mercan Angel Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Mercan Angel Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mercan Angel Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mercan Angel Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tuzla’dan Prens Adaları ve muhteşem deniz manzarası eşliğinde gün batımının en ihtişamlı hallerini unutulmaz tatlarla birleştiren Angel Mercan, akşamlarınızı sizler için çok özel bir keyfe dönüştürüyor. Ayrıcalıklı hizmet sunmak için detaylara önem verdiğimiz restaurant sizlere haftanın stresini unutturmak, masalarınızı keyif ve mutlulukla doldurmak için her türlü çabayı gösteriyor. Barkovizyon ve özel ses sistemiyle donatılmış özel salonu, diğer kapalı salonları ve geniş terasıyla çok hoş bir ortamı sizlerle tanıştıran mekan, enfes deniz ürünleri ve balıklarıyla da alışılagelmiş Angel kalitesini Tuzla’ya taşımayı başarıyor. 80 araçlık kapasitesiyle birlikte vale hizmeti de alabileceğiniz otoparkına aracınızı gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Eğer sizler de Angel Mercan’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.