Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Mey Ocakbaşı

Mey Ocakbaşı

Türk, Biftek, Orta Doğu, Barbekü

Ana menü fiyatı ortalama22

5.0/6

1 değerlendirme

Şişli, İstanbul şehrindeki Mey Ocakbaşı restoranının fotoğrafı
Mey Ocakbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mey Ocakbaşı hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00

Mey Ocakbaşı hakkında daha fazla

Ocakbaşı kültürü sevdalılarının Şişli sokaklarında vazgeçemediği mekan Mey Ocakbaşı, konuklarının yüzlerinde hoş bir gülümseme bırakmayı sürdürüyor. Nefis mezeleri ve tadı damağınızda kalacak etleriyle sofraları şölen yerine çeviren Mey Ocakbaşı'na sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Mey Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Mey Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Mey Ocakbaşı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mey Ocakbaşı adlı restoranın park yeri yoktur.

Mey Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İş ve günlük yaşamın kesişim noktalarından Şişli'de hemen herkesin stres atmaya, gününü güzelleştirmeye ihtiyacı var. Bu dürtüyle sokakları gezenlerin öncelikli lezzet duraklarından biri kuşkusuz Mey Ocakbaşı. Samimi atmosferi ve güler yüzlü servisiyle henüz kapıdan adımınızı atar atmaz tanışacağınız mekan, ocakbaşı sevdalılarının vazgeçilmez yerlerinden. İçerideki hava ve ocağın dumanı konuklarını rahatsız etmeyecek şekilde ayarlanmış. Menüyü ağırlıklı olarak özel hazırlanan mezeler ve lezzet kalitesiyle öne çıkan et çeşitleri oluşturuyor. Lahmacun ve pide gibi fırın ürünleri de sıcacık ve çıtır çıtır servis ediliyor. Çöp şiş, kuzu şiş, sakatat çeşitleri ve kebap et çeşitleri arasından başlıca tavsiye edilen tatlar. Mekanda maç yayınlarının da bulunduğunu hatırlatalım. Eğer sizler de Mey Ocakbaşı'nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.