Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Etiler
Meylihane
Meylihane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Meylihane hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 20:30
Thursday
20:30 - 01:00
Friday
20:30 - 01:00
Saturday
20:30 - 01:00
Sunday
20:30 - 01:00
Monday
20:30 - 01:00
Tuesday
20:30 - 01:00
Wednesday
20:30 - 01:00

Meylihane hakkında daha fazla

Etiler’in göz alıcı mekanlarından Meylihane, sevdiklerinizle birlikte en özel akşamları yaşayabilmeniz için sizlerin karşısında! Canlı müzik performansları, özel şovlar, danslar ve çok daha fazlasıyla renklenen Meylihane’nin hem kıpır kıpır ortamı hem de hizmet anlayışı sizleri mest edecek.

Sıklıkla sorulan sorular

Meylihane restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Meylihane restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Meylihane adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Meylihane adlı restoranın park yeri yoktur.

Meylihane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Işıklı sokakların, renkli hayatların, en gözde mağazaların buluşma noktası Etiler, İstanbul’un ve Türkiye’nin en kaliteli semtlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu özel semtte yer alan restaurantlar da farklı lezzetleriyle günlerinizi güzelleştirmeyi sürdürüyor. Bunlardan Meylihane, semtin tüm güzelliklerini ve kalitesini içinde bulundurmayı başaran özel yerlerden biri. Canlı müzik performansları, özel şovlar, dans performanslarıyla renklenen Meylihane’nin hoş ortamı, sevdiklerinizle unutulmaz dakikalar geçirmeniz için ideal. Enfes lezzetler masaları donatırken şömine başında kış günlerinin keyfini çıkarmanız da mümkün. Eğer sizler de Meylihane’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.