Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Emirgân
Meyyali Restaurant

Meyyali Restaurant

Türk

Emirgân, İstanbul şehrindeki Meyyali Restaurant restoranının fotoğrafı
Meyyali Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Meyyali Restaurant hakkında

Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
09:00 - 00:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00

Meyyali Restaurant hakkında daha fazla

Şehrin ortasında stresten uzak, yeşillikler içerisinde, muhteşem lezzetleri tadabileceğiniz bir mekan arayanların adresi 2001 yılından beri Meyyali... Kırlık alanında doğayla iç içe bir ortamda dillere destan kahvaltıları, Türk mutfağından özgün tatlar ve ağızda dağılan kebap çeşitleriyle sizleri farklı bir deneyime davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Meyyali Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Meyyali Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Meyyali Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Meyyali Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Meyyali Kebap & Rose Garden, 1988 yılından bu yana hizmet sektöründe faaliyet gösteren Mis Group şirketler topluluğunun lezzet sevenlere bir hediyesi... İstinye'de yeşillikler içerisinde bulunan, Türkiye'nin en iyi kebapçıları ve kır düğünü mekanları arasında yer alan Meyyali Restaurant konuklarını 2001 yılından beri ağırlıyor. Kurulduğu günden bu yana ana ilkesi Türk mutfağının özünden kopmadan hazırlanan yemekleri kusursuz hizmet ve bunun gerekliliği olan gelişim ile birlikte sunmak olan Meyyali; hizmet kalitesi ve hijyenden ödün vermiyor. 10 bin m2'ye kurulmuş Meyyali, a-la carte restoran ve organizasyonlara ev sahipliği yapan Rose Garden bölümünden oluşuyor. Eğer sizler de Meyyali Kebap & Rose Garden'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.