Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Million Restaurant

Million Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama29

Fatih, İstanbul şehrindeki Million Restaurant restoranının fotoğrafı
Million Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Million Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00

Million Restaurant hakkında daha fazla

Adını İstanbul’un tarihi “milyon taşı”ndan atıfla alan İstanbul’un lezzet merkezlerinden Million Restaurant, tarihi sokakları adımlarken soluklanmak ya da enfes lezzetlerle dolu bir sofraya kurulmak için ideal bir mekan. Hoş atmosferi, dekorasyonu ve lezzetleriyle Million Restaurant’ta enfes lezzetlere sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Million Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Million Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Million Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Million Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Eski zamanlarda bir şehrin ya da yerin diğer yerlere göre mesafesinin hesaplanmasında merkez görevini yürüten “milyon taşı”; aynı zamanda bulunduğu şehrin diğer yerlere göre bir güç gösterisi yapmasını sağlayan, “dünyanın merkezinin orası” olduğunu düşündürten bir sembol. Bir eşi de Roma’da bulunan milyon taşının bir eşi de İstanbul’da bulunuyor. Bizans’ın muhtemelen “dünyanın merkezi Roma değil, İstanbul” şeklinde diktiği bu sembolün çok yakınlarında, lezzetin merkezi halini alıyor Million Restaurant. Şehrin tarih kokak sokaklarında karşınıza çıkan Million Restaurant, Türk ve Osmanlı mutfağı başta olmak üzere geniş lezzet seçenekleriyle karşınıza çıkıyor. Eğer siz de Million Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz, yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak. İkinci Bahar Restaurant Short Tarihi Çiçek Pasajı, İstanbul’da kendisine ait lezzeti, atmosferi ve ortamıyla adeta eşsiz bir yapıya sahip. İkinci Bahar Restaurant, Tarihi Çiçek Pasajı’nın hemen girişinde yer alan özel konumu ve işletmecilerinin vizyonuyla özel hazırlanan farklı menüsüyle unutulmaz dost sofraları ve akıldan çıkmaz bir deneyim sizleri bekliyor.