Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beykoz
Mimoza Park Restaurant

Mimoza Park Restaurant

Türk, Orta Doğu

4.0/6

1 değerlendirme

Beykoz, İstanbul şehrindeki Mimoza Park Restaurant restoranının fotoğrafı
Mimoza Park Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mimoza Park Restaurant hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 07:00
Saturday
07:00 - 00:00
Sunday
07:00 - 00:00
Monday
17:00 - 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 00:00
Friday
07:00 - 00:00

Mimoza Park Restaurant hakkında daha fazla

2001 yılından beri hizmet gösteren bir aile piknik tesisi olan Mimoza Park, ziyaretçilerini şehrin kalabalığı ve bunaltısından uzaklaştırıyor. Çevresi ormanlarla kaplı bir ortamda sizlerin karşısına çıkan mekan, mangal alanları, çocuklarınızın koşup oynayabileceği doğası, park alanları, enfes lezzetleri ve çok daha fazlasıyla sizlerin karşısına çıkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mimoza Park Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mimoza Park Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Mimoza Park Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Mimoza Park Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Mimoza Park Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Çevresi ormanlar ile kaplı 10 dönüm arazi içerisindeki tesis, bir çok doğal güzelliğin bir arada bulunduğu; aynı ortamda bulunan et mangal, cafe , büfe, kamping hizmetleri ile kalite ve doğallığı en iyi şekilde sunmaktadır. Tesis özellikle büyük ve orta ölçekli işletmeler, okul piknikleri, aile toplantıları, dernek piknikleri, düğün nişan ve sünnet gibi özel etkinliklere uygun mütevazı bir mekan. 130 araçlık otopark, 1000 kişilik açık piknik alanı ve 75 kişilik kapalı piknik alanına sahip olan işletme bir kez gelindiğinde mutlaka dostlarınıza da tavsiye edeceğiniz bir tesis. Mimoza Park’ta voleybol, futbol gibi spor aktivitelerine katılabilir, at binme imkanından yararlanabilir veya tavla okey oynayarak stresinizi atabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız çocuk parkında oynarken siz de piknik ve mangalın keyfini rahatça çıkarabilir veya hamağınızda uyuyabilirsiniz. Dilediğiniz takdirde mekandaki çeşitli meyveleri dalından kopararak yiyebilirsiniz. Aile ve dostlarınızla doğanın tüm güzelliklerini bir arada yaşayabileceğiniz bir yer olan Mimoza Parktaki rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden yaptırabilirsiniz.