Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Mio Galata

Mio Galata

Balık, Deniz ürünleri, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama25

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Mio Galata restoranının fotoğrafı
Mio Galata için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mio Galata hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 03:00
Saturday
11:00 - 03:00
Sunday
11:00 - 03:00
Monday
11:00 - 03:00
Tuesday
11:00 - 03:00
Wednesday
11:00 - 03:00
Thursday
11:00 - 03:00

Mio Galata hakkında daha fazla

Galata Köprüsü’nün enfes manzarasını nefis lezzetleri ve müziğiyle güzelleştiren çok özel bir yer. Mio Galata, geniş menüsü, özenli servisi ve atmosferiyle İstanbul’un güzelliğini bir kez daha yaşamanız için sizlere özel bir masa ayırdı.

Sıklıkla sorulan sorular

Mio Galata adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mio Galata adlı restoranın park yeri yoktur.

Mio Galata restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Mio Galata restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Galata Köprüsü için ilk girişim II. Beyazıt döneminde yapıldı. Leonardo da Vinci, padişahla temasa geçerek bir Haliç Köprüsü tasarımı sundu. Gerçekleştirilmesi teknik olarak imkânsız görülen bu tasarımın üzerinden 350 yıl geçtikten sonra ilk Galata Köprüsü, 1845 yılında, Sultan Abdülmecid zamanında annesi Bezm-i Alem Valide Sultan tarafından yaptırıldı. Köprüye ‘Cisr-i Cedid’, ‘Valide Köprüsü’, ‘Yeni Köprü’, ‘Büyük Köprü’, ‘Yeni Cami Köprüsü’, ‘Güvercinli Köprü’ adları takılmıştı. Günümüzde yalnızca Galata Köprüsü olarak bilinen eser 1992′de yandı. Yanan köprü onarıldıktan sonra Balat-Hasköy arasına yerleştirildi ve Karaköy-Eminönü arasındaki eski köprü yerine modern bir köprü yapıldı. İstanbul’un en nefes kesici manzaralarından birine ev sahipliği yapan köprüde birbirinden ünlü restaurantlar, barlar ve clublar hayatı güzelleştirmeyi sürdürüyor. Bunlar arasından öne çıkanlardan biri kuşkusuz Mio Galata Club Restaurant. Geniş menüsüyle midelere, manzarasıyla gözlere, müziğiyle kulaklara şölen yaşatan Mio Galata’da ister dostlarınızla buluşup ister yalnız başınıza hayatın güzelliğini doyasıya yaşamanız mümkün.