Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
More & More

More & More

Türk, Orta Doğu

Kadıköy, İstanbul şehrindeki More & More restoranının fotoğrafı
More & More için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

More & More hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 01:00
Saturday
11:00 - 01:00
Sunday
Kapalı
Monday
11:00 - 01:00
Tuesday
11:00 - 01:00
Wednesday
11:00 - 01:00
Thursday
11:00 - 01:00

More & More hakkında daha fazla

Kadıköy'de kadehlerin dostluğa ve sevgiye kalktığı; nefis lezzetlerin sofraları donattığı, şarkıların, fasılın ve oryantal şovların akşamları renklendirdiği özel bir yer var: More & More... Sevdiklerinizi yanınıza alın ve bu özel mekanın masalarına kurulun. Unutulmaz anılarla dolu bir zaman dilimi sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

More & More restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

More & More adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, More & More adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

More & More restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Duvarlarda Zeki Müren, Müzeyyen Senar; kadehlerde özlem, mutluluk, hüzün ve aşk... More & More, Kadıköy'de fasıl eşliğinde lezzet dünyasına adım atmak isteyenlerin öncelikli tercihi haline gelmiş durumda. Şık dekorasyonu ve samimi atmosferiyle adımınızı attığınız anda sizleri mutlu olacağınız bir ana sürükleyen More & More, gerek müzik ve şovları gerekse nefis lezzetleriyle eşsiz bir deneyimi konuklarına sunmuş durumda. Menüsünde başta yaprak sarma, pancar turşusu, soyalı uskumru gibi mezeleri, paçanga ve mücver gibi ara sıcakları, tandır, balık, tavuk gibi ana yemek çeşitleri özellikle dikkat çekiyor. Cuma ve cumartesi akşamları fasıl, oryantal şov, Ahmet Cemal'den Beklenen Şarkılar programı ile mekanın lezzet dolu sofralarına renk katılıyor. Eğer sizler de More&More'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.