Restoranlar
Izmir
Çesme
Alaçatı
Muazzam Alaçatı

Muazzam Alaçatı

AlaçatıTürk Mutfağı$$$$
Muazzam Alaçatı Çesme image 1
Muazzam Alaçatı Çesme image 2
Muazzam Alaçatı Çesme image 3
Ücretsiz ve hızlı rezervasyonSaniyeler içinde bir masa ayırtın
Mutlu müşteriler100 milyonun üzerinde doymuş ve mutlu konuk

Muazzam Alaçatı hakkında

İstanbul'da Karaköy sokaklarının müptelası olduğunuz noktalarından Muazzam; yaz soluğunu Ege'ye taşımak adına Muazzam Alaçatı'yı da sizlerle buluşturuyor. Nefis tatları, özel kokteylleri ve Alaçatı sokaklarıyla da iç içe geçmiş farklı tarzıyla Muazzam Alaçatı, vazgeçilmez noktalarınızdan biri haline geliyor.

Açılış Saatleri

Şimdi açık - Kapanış saati 03:00
Tuesday
12:00 - 03:00
Wednesday
12:00 - 03:00
Thursday
12:00 - 03:00
Friday
12:00 - 03:00
Saturday
12:00 - 03:00
Sunday
12:00 - 03:00
Monday
12:00 - 03:00

Adres

Muazzam Alaçatı
Alaçatı mah., Kemal Paşa Cad., 13002 sok., No:No:4
35937 Alaçatı/Çesme

Menüden Seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Başlangıçlar

Tahinli Patlican

16,00 ₺

Humus

8,00 ₺

Peynir Tahtası

24,00 ₺
Fırsatı kaçırmadan yerinizi ayırtın!

Muazzam Alaçatı, Çesme hakkında daha fazla bilgi

Karaköy'de uğrak nokta haline gelen Muazzam müdavimlerini Alaçatı'da hoş bir sürpriz bekliyor... Alaçatı'nın insanı farklı bir dünyaya sürükleyen sokaklarında sizlerle buluşan Muazzam Alaçatı; Karaköy'de alıştığınız rahatlığı, lezzeti ve atmosferi Alaçatı'nın kendine has tarzıyla harmanlıyor... Muazzam Alaçatı'nın dekorasyonu ve atmosferi kadar menüsü de her zamanki gibi dikkat çekici. Hellimli tavuk şiş, Kırgız mantısı ve ızgaralıklar gibi tatlarla farklı yelpazede lezzetlerle konuklarını buluşturan Muazzam'da içecek menüsü de oldukça iddialı. Dark mojito başta olmak üzere kokteyl çeşitleri, sangriaları, şarap çeşitleriyle daima damağınızda hoş bir iz bırakacak tatları sizlerle buluşturuyor. Eğer sizler de Muazzam Alaçatı'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.

Muazzam Alaçatı hakkında 0 değerlendirme