Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Çesme
Alaçatı
Muazzam Alaçatı

Muazzam Alaçatı

Türk, Deniz ürünleri, Balık

Ana menü fiyatı ortalama36

Alaçatı, Çesme şehrindeki Muazzam Alaçatı restoranının fotoğrafı
Muazzam Alaçatı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Muazzam Alaçatı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 03:00
Saturday
12:00 - 03:00
Sunday
12:00 - 03:00
Monday
12:00 - 03:00
Tuesday
12:00 - 03:00
Wednesday
12:00 - 03:00
Thursday
12:00 - 03:00

Muazzam Alaçatı hakkında daha fazla

İstanbul'da Karaköy sokaklarının müptelası olduğunuz noktalarından Muazzam; yaz soluğunu Ege'ye taşımak adına Muazzam Alaçatı'yı da sizlerle buluşturuyor. Nefis tatları, özel kokteylleri ve Alaçatı sokaklarıyla da iç içe geçmiş farklı tarzıyla Muazzam Alaçatı, vazgeçilmez noktalarınızdan biri haline geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Muazzam Alaçatı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Muazzam Alaçatı adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Muazzam Alaçatı adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Balık da sunar

Muazzam Alaçatı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Karaköy'de uğrak nokta haline gelen Muazzam müdavimlerini Alaçatı'da hoş bir sürpriz bekliyor... Alaçatı'nın insanı farklı bir dünyaya sürükleyen sokaklarında sizlerle buluşan Muazzam Alaçatı; Karaköy'de alıştığınız rahatlığı, lezzeti ve atmosferi Alaçatı'nın kendine has tarzıyla harmanlıyor... Muazzam Alaçatı'nın dekorasyonu ve atmosferi kadar menüsü de her zamanki gibi dikkat çekici. Hellimli tavuk şiş, Kırgız mantısı ve ızgaralıklar gibi tatlarla farklı yelpazede lezzetlerle konuklarını buluşturan Muazzam'da içecek menüsü de oldukça iddialı. Dark mojito başta olmak üzere kokteyl çeşitleri, sangriaları, şarap çeşitleriyle daima damağınızda hoş bir iz bırakacak tatları sizlerle buluşturuyor. Eğer sizler de Muazzam Alaçatı'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.