Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Munchbox

Munchbox

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama22

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Munchbox restoranının fotoğrafı
Munchbox için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Munchbox hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
12:00 - 01:00
Monday
12:00 - 01:00
Tuesday
12:00 - 01:00
Wednesday
12:00 - 01:00
Thursday
12:00 - 01:00

Munchbox hakkında daha fazla

Zekeriyaköy'ün huzurlu yapısına renkli lezzetlerini sunan özel bir yer Munchbox... Hoş atmosferi ve tadına doyulmaz menüsüyle müdavimi haline geleceğiniz bu özel mekan, özellikle enfes burgerleri ve tadına doyulmaz makarnalarıyla ön plana çıkmayı başarıyor. Sizlere sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Munchbox adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Munchbox adlı restoranın park yeri yoktur.

Munchbox restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Munchbox restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Munchbox restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un içinde, sanki başka bir şehirde ya da başka bir coğrafyadaymış gibi bir hissi sizlere cömertçe hediye eden semt Zekeriyaköy, içine bulundurduğu farklı mekanlarla da hoş tatlarını konuklarına hediye etmeyi sürdürüyor. Bu mekanlardan biri kuşkusuz Munchbox. Hoş dekorasyonu ve rahat havasıyla kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir ortam yaratan mekan, dünya mutfaklarından tatlarıyla karşınıza çıkmayı başarıyor. Özellikle burgerleri ve makarnalarıyla dikkat çeken mekan, güler yüzlü sunumu ve titiz servis anlayışıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Eğer sizler de Munchbox'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.