Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Anadoluhisarı
My Moon

My Moon

Dünya Mutfağı

Anadoluhisarı, İstanbul şehrindeki My Moon restoranının fotoğrafı
My Moon için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

My Moon hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00

My Moon hakkında daha fazla

Göksu Nehri'nin huzur dolu atmosferini sofralarınıza taşıyan; kadrosu, işletmecilik anlayışı ve enfes lezzetleriyle unutulmaz bir deneyim sunan My Moon Restaurant karşınızda! Kahvaltısından deniz ürünlerine ve mezelerine kadar ağızda dağılan tatlar sunan, dost sohbetlerini doyasıya yaşayabileceğiniz My Moon Restaurant'ta yüzleri güldüren bir zaman dilimine sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

My Moon restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

My Moon adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, My Moon adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

My Moon restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

My Moon Restaurant’ın tarihi ortamı sizi ve sevdiklerinizi, hayalinizin organizasyonlarında, geçmişle bugün arasında rüya gibi bir yolculuğa çıkarıyor… Göksu Nehri kıyısında, My Moon Restaurant’ın şık ve zarif ortamı, seçkin lezzetleri ve profesyonel servis ekibi unutulmaz kılıyor… Toplantı organizasyonları , lansmanlar , akşam yemeği organizasyonları için yaz – kış rahatlıkla kullanabileceğiniz konfora sahip 4 tarafı camla kaplı iç mekanı Göksu Nehri'nin özel atmosferini doyasıya yaşamanızı sağlıyor. Menüsünde enfes sabah kahvaltısı, mezeler, deniz ürünleri, balık ve et çeşitleri bulunduran My Moon Restaurant'ta dostlarınızla özel bir deneyim yaşamanız mümkün. Eğer sizler de My Moon Restaurant'ya kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştimek.