Myhtos Balık Bodrum hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Myhtos Balık Bodrum hakkında daha fazla
Giritili dedenin torunu, Ege’nin en güzel tatlarını sizler için Bodrum’a taşıdı. Gurme işletmeci Cem Bişkin, ev yapımı mezeleri, yerli ve taptaze deniz ürünleri ve denize sıfır konumuyla bambaşka bir lezzet dünyasının kapısını sizler için araladı.
Sıklıkla sorulan sorular
Myhtos Balık Bodrum restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Myhtos Balık Bodrum adlı restoranın park yeri var mı?
Myhtos Balık Bodrum restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Sherlock Holmes Pub’ların yaratıcısı Cem Bişkin’in özel ilgi alanı Ege ve Rum mutfağının en özel çeşitleri, Ege’nin kucağındaki Mythos Bodrum’da sizleri bekliyor. Yunan adalarından özel olarak gelen Rum aşçılarla çalışan mutfak ekibi, bu özel sürecin sonrasında ortaya çıkan nefes mezeleri ve deniz ürünlerini sevenleriyle paylaştılar. Kalamarın, karidesin, ahtapotun Ege’den sağlandığı, etin Balıkesir bölgesinden getirildiği, mis gibi zeytinyağının sofranızda eksik olmadığı bu çok özel lezzet noktası, Ege Denizi’nin mis gibi kokusunu Yalıkavak Balıkçı Barınağı’nda denize sıfır bir taş binada sizlerle buluşturuyor. Nar soslu maş piyazı, Giritli ezmesi, acılı ekşili levrek, ahtapot tandır, garides saganaki gibi enfes tatlarla Ege mutfağının zenginliklerini yeniden kucaklayacaksınız. Etsever konuklar, Sherlock’s ile alışık oldukları burger ve biftek çeşitlerini Mythos Bodrum’da tadabilirler. Sizler de bu nefis sofraya oturmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.