Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Selçuk
Mystic Konak Cafe

Mystic Konak Cafe

Selçuk, İzmir şehrindeki Mystic Konak Cafe restoranının fotoğrafı
Mystic Konak Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Mystic Konak Cafe hakkında

Köpek dostu
Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00

Mystic Konak Cafe hakkında daha fazla

Şarapları ve evleriyle ünlü Şirince'nin güzide Mystic Konak'ı, mutfağıyla da akıllarda yer ediyor. Mystic Konak, Şirince ziyaretçilerine doğayla iç içe olmanın yanında organik tatlar ve kadehler sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Mystic Konak Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Mystic Konak Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Mystic Konak Cafe adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Mystic Konak Cafe adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Mystic Konak Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İzmir'in göz bebeklerinden biri Şirince. Eski ve otantik evleri, lezzetli kadehleri ve köy kahvaltısı gibi özel tatları bulunduran Konak Restaurant'ıyla gezip görmeye değer bir köy. Kışın şehrin soğuğundan kaçmak, yazın cıvıl cıvıl zamanlarını Şirince'nin doğal atmosferinde geçirmek Mystic Konak'ı tercih etmek için en temel sebeplerden. Meyveli şaraplar başta olmak üzere Mystic Konak, üzümün en farklı tatlarını sizlere sunuyor. Köy kahvaltısı dilden dile nam salmış restaurant organik ürünleriyle misafirlerine muhteşem bir kahvaltı keyfi yaşatıyor. Sahanda yumurtası, kaymağı, balı, lorlu karadurt reçeli, çeşit çeşit peyniri ve isteğe göre özenle pişirilen menemen çeşitleriyle güne güzel başlamanıza katkı sağlıyor. Tertemiz havanın kokusunu burnunuza çekerken, taptaze çayınız size eşlik ediyor. Şirince evlerini izlerken yiyeceğiniz yemekler ve tadacağınız kadehler ise “buraya tekrar gelmeliyim” cümlesini kurmanıza sebebiyet veriyor. Unutulmaz ve otantik bir tatil yapmak, güne köy kahvaltısıyla birlikte taptaze başlamak, akşamında da efsanevi kadehleri tatmak istiyorsanız Mytic Konak için Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli!