Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ümraniye
Nevazen

Nevazen

Türk, Orta Doğu, Yeme ve İçme

Ana menü fiyatı ortalama17

Ümraniye, İstanbul şehrindeki Nevazen restoranının fotoğrafı
Nevazen için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Nevazen hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Friday
07:00 - 22:00
Saturday
07:00 - 22:00
Sunday
07:00 - 22:00
Monday
07:00 - 22:00
Tuesday
07:00 - 22:00
Wednesday
07:00 - 22:00
Thursday
07:00 - 22:00

Nevazen hakkında daha fazla

2015 yılında Ümraniye’de açıldığından beri kendi rengini ve ustalığını kısa sürede konuklarına yaşatmayı başaran Nevazen Kebap, damaklarınızı şölen yerine çeviren tatlarıyla karşınızda! Pide, lahmacun gibi taş fırın çeşitlerinin yanı sıra kebap çeşitleri, nefis iskenderi ve çok daha fazlasıyla sizlerin karşısına çıkan mekanda sevdiklerinizle tadı damağınızda kalacak bir zaman dilimi geçireceksiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Nevazen adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Nevazen adlı restoranın park yeri yoktur.

Nevazen restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Nevazen restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Nevazen restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2015 yılında Ümraniye’de açılan Nevazen Türk Mutfağı’nın işletmecileri yemek sektöründe 15 yıllık bir tecrübeye sahip. Damak lezzetine önem verenlerin beğenisini kısa sürede kazanan mekan iskender, kebap, pide, lahmacun gibi taş fırın çeşitlerinin yanı sıra Türk mutfağının daha birçok lezzetini nezih, temiz ve modern bir ortamda sunuyor. Müşteri memnuniyeti için her türlü imkan ve konforu sağlayan Nevazen Türk Mutfağı’nın 350 kişiye hitap eden yemek salonunda, iş yemeklerinizi veya özel gün toplantılarınızı yapabilir ve ailenizle keyif dolu bir gün geçirebilirsiniz. Nevazen Kebap’ta servis haftanın 7 günü Sabah 07.00' da başlayıp, akşam 22.00'a kadar devam etmekte. Alkol satışı bulunmayan mekanda kullanılan etlerin tümü de helal sertifikalı ürünler. Sizler de Nevazen Kebap’ın birbirinden lezzetli seçenekler içeren menüsünü tatmak için hemen şimdi Quandoo üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.