Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Göktürk
Nişantaşı Başköşe Göktürk

Nişantaşı Başköşe Göktürk

Kebap, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama38

Göktürk, İstanbul şehrindeki Nişantaşı Başköşe Göktürk restoranının fotoğrafı
Nişantaşı Başköşe Göktürk için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Nişantaşı Başköşe Göktürk hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Park imkanı
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00

Nişantaşı Başköşe Göktürk hakkında daha fazla

Nişantaşı Başköşe Göktürk, İstanbul Cad., Arcadium Life 2 Çarşı, 18, 34077 Göktürk/İstanbul adresinde yer alan restoran sınıf bir restorandır. Nişantaşı Başköşe Göktürk, Göktürk bölgesindeki popüler mekânlardan biridir. İster küçük atıştırmalık ister dolu dolu yemek arayışında ol, Nişantaşı Başköşe Göktürk yemeklerini keşfet ve İstanbul şehrindeki özgün Kebap lezzetlerini kaçırma.

Sıklıkla sorulan sorular

Nişantaşı Başköşe Göktürk adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Nişantaşı Başköşe Göktürk restoranında vardır.

Nişantaşı Başköşe Göktürk restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Nişantaşı Başköşe Göktürk restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Nişantaşı Başköşe Göktürk restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2002 yılında Maçka Bronz Sokak'ta açılan restoranımız, Kırklareli'nde kendi çiftliğinde yetiştirdiği % 100 Kıvırcık Kuzu ve dana etleriyle hazırladığı eşsiz tatlarını misafirlerine sunmaya NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE ismi ile devam etmektedir. NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, klasik kebap restoranı anlayışını yıkarak bir devrim yaratmış, Türk Anadolu mutfağındaki değişimin öncülüğünü üstlenmiş, geleneksel lezzetleri modern sunumu ve dünya standartlarında hizmet kalitesi ile günümüze taşımıştır. Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında birbirinden güzel meze ve taşfırın lezzetlerini sunan NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE,yenilikçi yaklaşımıyla zaman içinde şaşlık,döner,fıstıklı kebap,sucuk ve tandır gibi müdavimlerinin favorisi haline gelen lezzetlerini menüsüne katmıştır.2011 yılında ülkemizi ziyaret eden dünyanın ünlü şeflerinden Alan Coxon menümüzde yer alan Tarsusi kebap, çiğ köfte, lahmacun ve künefe'ye hayran kalmış, dönerin yediği en lezzetli döner olduğunu söylemiştir. Şarap kültürüne verdiği önemle oluşturduğu zengin kavı ile müşterilerine hizmet veren NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, mahzeninde seçkin yabancı şarapların yanısıra Türkiye'nin yurtdışında ödüller almış en kaliteli markalarını bir araya getirmiştir. NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, her gün 12:00-24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.Arkadaşlarınızla ya da ailenizle yiyebileceğiniz öğle ve akşam yemeklerinin servis edildiği ana restoranın dışında, özel davet ve organizasyonlarınız için ayrı bir VIP odası da bulunan NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, catering ve paket servis hizmetleri ile de İstanbul'un en iyi restoranlarından birini evinize getirmektedir. 2002 yılından beri Nişantaşı'nın lezzet köşesi yeni şubesi ile Göktürk'te hizmet vermektedir.