Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kuruçesme
Nişantaşı Başköşe Sortie

Nişantaşı Başköşe Sortie

Türk, Orta Doğu

6/6

1 değerlendirme

Kuruçesme, İstanbul şehrindeki Nişantaşı Başköşe Sortie restoranının fotoğrafı
Nişantaşı Başköşe Sortie için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Nişantaşı Başköşe Sortie hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Tuesday
18:00 - 00:00
Wednesday
18:00 - 00:00
Thursday
18:00 - 00:00
Friday
18:00 - 00:00
Saturday
18:00 - 00:00
Sunday
18:00 - 00:00
Monday
18:00 - 00:00

Nişantaşı Başköşe Sortie hakkında daha fazla

2002 yılında Maçka Bronz Sokak'ta açılan restoranımız, Kırklareli'nde kendi çiftliğinde yetiştirdiği % 100 Kıvırcık Kuzu ve dana etleriyle hazırladığı eşsiz tatlarını misafirlerine sunmaya NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE ismi ile devam etmektedir. NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, klasik kebap restoranı anlayışını yıkarak bir devrim yaratmış, Türk Anadolu mutfağındaki değişimin öncülüğünü üstlenmiş, geleneksel lezzetleri modern sunumu ve dünya standartlarında hizmet kalitesi ile günümüze taşımıştır.

Sıklıkla sorulan sorular

Nişantaşı Başköşe Sortie restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Nişantaşı Başköşe Sortie restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Nişantaşı Başköşe Sortie adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Nişantaşı Başköşe Sortie adlı restoranın park yeri yoktur.

Nişantaşı Başköşe Sortie restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında birbirinden güzel meze ve taşfırın lezzetlerini sunan NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE,yenilikçi yaklaşımıyla zaman içinde şaşlık,döner,fıstıklı kebap,sucuk ve tandır gibi müdavimlerinin favorisi haline gelen lezzetlerini menüsüne katmıştır.2011 yılında ülkemizi ziyaret eden dünyanın ünlü şeflerinden Alan Coxon menümüzde yer alan Tarsusi kebap, çiğ köfte, lahmacun ve künefe'ye hayran kalmış, dönerin yediği en lezzetli döner olduğunu söylemiştir. Şarap kültürüne verdiği önemle oluşturduğu zengin kavı ile müşterilerine hizmet veren NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, mahzeninde seçkin yabancı şarapların yanısıra Türkiye'nin yurtdışında ödüller almış en kaliteli markalarını bir araya getirmiştir. Şarap kültürüne verdiği önemle oluşturduğu zengin kavı ile müşterilerine hizmet veren NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, mahzeninde seçkin yabancı şarapların yanısıra Türkiye'nin yurtdışında ödüller almış en kaliteli markalarını bir araya getirmiştir. NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, her gün 12:00-24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.Arkadaşlarınızla ya da ailenizle yiyebileceğiniz öğle ve akşam yemeklerinin servis edildiği ana restoranın dışında, özel davet ve organizasyonlarınız için ayrı bir VIP odası da bulunan NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, catering ve paket servis hizmetleri ile de İstanbul'un en iyi restoranlarından birini evinize getirmektedir. NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE PAKET SERVİSİMİZ 12:00- 04:00 SAATLERİNDE HİZMETİNİZDEDİR.