Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Nişantaşı
Nişantaşi Başköşe

Nişantaşi Başköşe

Türk, Barbekü, Avrupa, Kebap

Nişantaşı, İstanbul şehrindeki Nişantaşi Başköşe restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Nişantaşi Başköşe hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Nişantaşi Başköşe hakkında daha fazla

2002 yılından beri Nişantaşı Bronz Sokak’ta haftanın 7 günü hizmet veren Nişantaşı Başköşe, 200 kişilik kapasitesiyle Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerini meşe odunu kömürüyle pişiren lokasyonundaki tek restoran olma özelliği taşıyor. Nişantaşı Başköşe’nin Kırklareli’ndeki çiftliklerinde yetişen %100 kıvırcık kuzu ve süt danası etleriyle hazırlanan lezzetlerine 100’den fazla çeşitten oluşan kavındaki zengin şarapları eşlik ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Nişantaşi Başköşe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Nişantaşi Başköşe adlı restoranın park yeri yoktur.

Nişantaşi Başköşe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Nişantaşi Başköşe restoranında açık havada oturma alanı var.

Nişantaşi Başköşe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2002 yılından beri Nişantaşı Bronz sokakta hizmet veren Nişantaşı Köşebaşı’nın sahipleri, en iyi kebap deneyimini sunmak için zincirden ayrılarak aynı lokasyonda, aynı deneyimli ekibi ile Nişantaşı Başköşe olarak hizmet vermeye devam ediyor. Başköşe Yönetimi Kurulu Başkanı Murat Ayaz öncülüğünde haftanın 7 günü saat: 12.00- 00.00 saatlerinde misafirlerini ağırlayan Nişantaşı Başköşe, Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında biribirinden zengin meze alternatiflerini ve taşfırın lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Nişantaşı Başköşe; Kırklareli’ndeki çiftliklerinde yetişen %100 kıvırcık kuzu ve süt danası etleriyle hazırlanan özel tatları, odun fırından çıkan lahmacun ve pideleri, meşe odunu kömürüyle pişirilen et ve kebap çeşitleriyle sunduğu yemek deneyimini kusursuz hale getiriyor. 2014 yılında Tripadvisor tarafından “The Certificate of Excellence” ile ödüllendirilen Nişantaşı Başköşe , 100’den fazla çeşitten oluşan zengin kavında ödüllü şarapları da bir araya getiriyor. Ana restoranın dışında, özel davet ve organizasyonlarınız için ayrı bir VIP odası da bulunan Nişantaşı Başköşe, catering ve paket servis hizmetleri ile bu eşsiz tatları evinize taşımaktadır.