Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şaşkınbakkal
Old English Pub

Old English Pub

Türk, İngiliz, Avrupa, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama11

Şaşkınbakkal, İstanbul şehrindeki Old English Pub restoranının fotoğrafı
Old English Pub için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Old English Pub hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
09:00 - 04:00
Saturday
09:00 - 04:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00

Old English Pub hakkında daha fazla

Bağdat Caddesi’nin gediklisi, hem sabah kahvaltıları hem de gün ve akşamın ilerleyen saatlerine dek süren kıpır kıpır atmosferiyle alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleriyle mutluluğu yudumlayabileceğiniz 20 yıllık bir tecrübe. Old English Pub, kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz samimi atmosferi ve yüzleri güldüren playlistiyle karşınızda!
Balkon haricinde içeride sigara içilememektedir.

Sıklıkla sorulan sorular

Old English Pub adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Old English Pub adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca İngiliz, Avrupa, Dünya Mutfağı da sunar

Old English Pub adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Old English Pub adlı restoranın park yeri yoktur.

Old English Pub restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1996 yılında Bağdat Caddesi'nin en merkezi yeri Şaşkınbakkal'da faaliyete geçen Old English Pub, ilk günkü heyecanını günümüze kadar taşımış, eski İngiliz publarının günümüze uyarlanmış halidir. Yenilenen bol seçenekli menüsü içerisine kahvaltıyı da dahil ederek her damak tadına hitap etmeyi amaçlayan restaurant; tüm hafta her gün 10.00 – 02.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bulunduğu konum itibari ile Bağdat Caddesi'ne hakim bir noktada bulunan Old English Pub, kendinizi rahat hissedebileceğiniz ve bu esnada jazz, rock, rock’n roll, blues ve American country şarkılardan oluşan müzikleri dinleyebileceğiniz, bu esnada güler yüzlü personeli ile en kaliteli hizmeti alabileceğiniz bir mekandır. Bira çeşitleri, alkollü ve alkolsüz içecekler veya özel olarak hazırlanmış kokteyller eşliğinde spor karşılaşmalarını da takip edebilirsiniz. Rahat ve geniş koltukların bulunduğu iç mekanın yanı sıra balkon kısmından Bağdat Caddesi'nin güzelliğini seyredebilirsiniz. Misafirlerine wi-fi hizmeti de sunan Old English Pub'da size kalan sadece bu eşsiz mekanın tadını çıkarmak.