Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Göktürk
Onur Et Steakhouse

Onur Et Steakhouse

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama34

Göktürk, İstanbul şehrindeki Onur Et Steakhouse restoranının fotoğrafı
Onur Et Steakhouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Onur Et Steakhouse hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00

Onur Et Steakhouse hakkında daha fazla

1970 yılında aile kasabı olarak yola çıkan, yıllar içinde hem dükkan olarak yayılan hem de et konusundaki ve lezzet konusundaki bilgisini sofralara da sunmaya karar veren bir mekan Onur Et & Steakhouse. Ağızda dağılan enfes etleri, özenli sunumları ve hoş ortamıyla Göktürk’te karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Onur Et Steakhouse adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Onur Et Steakhouse adlı restoran, Biftek yemekleri sunar

Onur Et Steakhouse restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Onur Et Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Onur Et & Steakhouse, değişen ve gelişen teknoloji ile modern şartlarda geleneksel Türk damak tadına sadık kalarak daha lezzetli ve sağlıklı tüketimi sağlamak amacıyla dengeli bir şekilde ve kaliteden ödün vermeden büyümeyi hedefliyor. Onur Et, 1970 yılında güvenilir ve sağlıklı eti sofralarımıza taşımak üzere Levent'te aile kasabı olarak yola çıktı. Şu anda 8 şubesi ve 1 restaurantı ile hizmet vermektedir. “Önce sağlık" anlayışının yanı sıra müşterilerinin güvenini kazanmak ve tüketim aşamasına kadar ürünlerinin lezzetini muhafaza etmek amacıyla sağlıklı beslenmenin hassasiyetinin farkında. Bu amaçla, nitelikli ve eğitimli personeli hijyen ve kalite konusunda her geçen gün kendini geliştirmekte. İnsan sağlığına etki edebilecek tüm detaylar titizlikle takip edilerek, tamamen hijyenik üretim ve sunum ortamları oluşturulmakta. Sofralarımızda başköşedeki yeri değişmeyen, beslenme alışkanlıklarımızda çok önemli bir yer tutan et ve et mamulleri dengeli beslenme açısından kuşkusuz çok önemli. Hiç şüphesiz geleneksel mutfağımızın zenginliklerinin başında et ve etten yapılan yemekler gelmekte. Geleneksel damak tadını, bugünkü modern şartlarda daha da geliştirerek ve nitelik kazandırarak tüketiciye sunmayı hedefleyen Onur Et & Steakhouse’daki rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden yaptırabilirsiniz.