Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy

Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy

Türk

Ana menü fiyatı ortalama33

1.0/6

1 değerlendirme

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy restoranının fotoğrafı
Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00

Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy hakkında daha fazla

Anadolu’nun misafirperverliğini, samimi yapısını ve enfes lezzetlerini konuklarına taşıyan 25 seneyi aşkın bir tecrübe: Otantik Anadolu Yemekleri. Mantıdan hıngala, nefis gözlemelerden keşkeke kadar enfes lezzetler Otantik Anadolu Yemekleri’nin Kadıköy Çarşısı’ndaki şubesinde sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Otantik Anadolu Yemekleri Kadıköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Otantik, dekorasyonu Anadolu kilim motifleriyle oluşturulmuş, rahat edebileceğiniz bir atmosferde yine Anadolu’nun yöresel yemeklerini damaklarda kalan tatlarıyla sunmayı başaran özel bir yer. Misafirperverlik, konuklara ikram ve ağırlama anlayışı, aile sıcaklığı ve daha pek çok Anadolu değeri Otantik Anadolu Yemekleri’nde karşınıza çıkmayı başarıyor. 1988’deKadıköy’de Muvakkithane Caddesi’nde başlayan lezzet serüveni, ikinci şubenin Kadıköy Bahariye Caddesi Nailbey Sokak’ta açılmasıyla hızla devam etti. Üçüncü şubenin 2000 Mart’ta Profilo Alışveriş Merkezi’nde açılmasıyla Avrupa Yakası’na taşınan serüven dördüncü şubenin Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde hizmete girmesiyle oldukça renklendi. Müzik eşliğinde lezzetli Anadolu yemeklerinden hıngalı, mantıyı, gözlemeyi ve keşkeki yöresel özelliklerine sadık kalarak sunan mekanda tüm yemeklerin hazmı kolay ve lezzetli. Eğer sizler de Otantik Anadolu Yemekleri’nde kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.