Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Esenyurt
Ova Restaurant Esenyurt

Ova Restaurant Esenyurt

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama22

Esenyurt, İstanbul şehrindeki Ova Restaurant Esenyurt restoranının fotoğrafı
Ova Restaurant Esenyurt için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ova Restaurant Esenyurt hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00

Ova Restaurant Esenyurt hakkında daha fazla

Önce Kanatçı Ova olarak 2002 yılında arz-ı endam eden; ustalığın sadece kanatta değil et çeşitlerinde de olduğu anlaşılınca Ova Et Lokantası adını alan mekan; yıllardır lezzete düşkün misafirlerin değişmez tercihi… Kebapları, çıtır çıtır kanatları, nefis et çeşitleri, pide çeşitleri ve çok daha fazlasıyla sizleri bir lezzet şölenine davet eden Ova Et Lokantası, ferah atmosferi, geniş bahçesi ve kaliteli servisiyle de farkını ortaya koyuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Ova Restaurant Esenyurt adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Ova Restaurant Esenyurt adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Ova Restaurant Esenyurt restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Ova Restaurant Esenyurt restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Ova Restaurant Esenyurt restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kanatçı Ova adıyla 2002 yılının sonlarında hizmet vermeye başlayan Ova Et Lokantası, kısa sürede konuklarının ilgisini çekerek kapasitesini iki katına taşıdı ve lezzetini daha fazla kişiyle buluşturmak için her zaman çıtayı yukarı taşımaya gayret gösterdi. Kanattaki başarısının ardından ürün gamını genişleten ve kebaptan pide çeşitlerine kadar farklı lezzetleri başarıyla servis eden Kanatçı Ova; böylelikle Ova Et Lokantası adını almış oldu. Serüvenin ilk başladığı Esenyurt şubesinin ardından Güzelce’de de lezzetlerini sunmaya devam eden mekan; özellikle Ramazan’da toplu iftar yemeği, iş yemekleri, her türlü kutlama, davet ve organizasyon için de aranan bir mekan halini aldı. Esenyurt şubesi, 500 kişilik yazlık bahçesiyle özellikle yaz aylarında misafirlerin beğenisini kazanmdı. Bahçede aileler yemeklerini yerken çocuklar da çocuk parkında huzurlu bir şekilde oyunlarını oynadılar. Eğer sizler Ova Et Lokantası’nda kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.