Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Tuzla
Özsar Steakhouse

Özsar Steakhouse

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama45

6/6

1 değerlendirme

Tuzla, Istanbul şehrindeki Özsar Steakhouse restoranının fotoğrafı
Özsar Steakhouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Özsar Steakhouse hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
08:30 - 23:00
Saturday
08:30 - 23:00
Sunday
08:30 - 23:00
Monday
08:30 - 23:00
Tuesday
08:30 - 23:00
Wednesday
08:30 - 23:00
Thursday
08:30 - 23:00

Özsar Steakhouse hakkında daha fazla

1950’li yıllardan beri besicilik ve et işleriyle uğraşan uzman bir ailenin dünyaya yayılmaya başlayan lezzet markası Özsar, Tuzla Viaport’taki steakhouse konsepti özel mekanıyla karşınızda! Kuru yaşlandırma yöntemiyle özel olarak hazırlanan etlerden farklı marinasyon teknikleriyle hazırlanan lezzetlere; mergez sosis, carpaccio gibi özel başlangıçlar ve daha pek çok lezzet eşlik ediyor. Sizlere bu özel mekanda sevdiklerinizle gerçek bir et ziyafeti çekmek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Özsar Steakhouse adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Özsar Steakhouse adlı restoran, Biftek yemekleri sunar

Özsar Steakhouse restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Özsar Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Özsar, geleneksel Türk aile yapısının değerlerini markasının özünde barındırır ve üretimini bu değerleri gözeterek gerçekleştirir. Restoranlarının mimarisinde ve menüsünde aile ihtiyaçlarını ön planda tutmayı sürdürüyor. Steakhouse konseptiyle açtığı yepyeni restaurantları da işi 1950’li yıllardan beri et olan uzman bir ailenin tecrübesinin yansıması… Özsar’ın nesilden nesile geçen et uzmanlığı sayesinde bugün Özsar ‘da masalara ülkenin en nitelikli etleri servis ediliyor. Özsar Steakhouse’ta sıcak ve güler yüzlü hizmet misafirlerin kendilerini evlerinin rahatlığında ve dostlarının masasındaki kadar güvende hissetmelerini sağlıyor. Menüsündeki özel lezzetler arasında antrikot füme, mergez sosis, Meksika soslu biftek, kuzu madalyon, kuzu kafes, asado, t-bone steak gibi tatlar başı çekiyor. Hemen her lezzet damağınızda özel bir iz bırakıyor. Eğer sizler de Özsar Steakhouse’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.