Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şaşkınbakkal
Palma d'Oro

Palma d'Oro

İtalyan

Ana menü fiyatı ortalama27

5.5/6

2 değerlendirme

Şaşkınbakkal, İstanbul şehrindeki Palma d'Oro restoranının fotoğrafı
Palma d'Oro için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Palma d'Oro hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
10:00 - 01:00
Saturday
10:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00
Thursday
10:00 - 01:00

Palma d'Oro hakkında daha fazla

İtalyan mutfağı ağırlıklı, dünya tatlarından enfes lezzetler sunan menüsüyle artık klasikleşmiş bir mekan Palma d’oro… Adını bahçesinde bulunan palmiye ağacından alan mekan, özel bir köşkün katlarında dileyene cafe, dileyene restaurant, arzu eden konuklarına ise roof bistro hizmeti veriyor. Sizlere bu özel mekanda sevdiklerinizle özel tatların tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Palma d'Oro restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Palma d'Oro restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Palma d'Oro adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Palma d'Oro adlı restoranın park yeri yoktur.

Palma d'Oro restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Palma D’oro 1966 yılında İzzet Özilhan tarafından köşk olarak yaptırılmış günümüze kadar mimarisi korunmaya çalışılarak, 2005 yılında Mimar Alkan Ak tarafından Restaurant – Cafe – Roof Bistro olarak hizmetinize sunulmuştur. İç mekanda dikkati çeken en önemli detaylar, klasik mobilya, tropikal çiçekler, kendinizi evinizde hissetmenizi sağlayacak klasik tablolar, 2 adet şömine, piyano, aydınlatma unsurlarının olduğu gibi korunmasıdır. Palma D’oro ismini 35 yıl önce bahçesine dikilen ve özenle korunan palmiye ağacından alıyor. Kapalı kış bahçesi ile giriş katı cafe - bar olarak hizmet eden, birinci katında şömine başında piyano eşliğinde yemek yenebilen, ikinci katında özel gruplara ayrılan yemek odaları bulunan ayrıca yaz ve bahar dönemlerinde kullanılan teras barıyla toplam 4 kattan oluşuyor. Restoran menüsü özellikle İtalyan Mutfağı ve dünyanın çeşitli mutfaklarından yararlanılarak oluşturulmuştur. İçeriğinde zengin salata çeşitleri, Akdeniz ve İtalyan mönüleri, ev yapımı makarnalar, taş fırın pizzalar ve dünya mutfağının en özel yemeklerinden oluşturulmuştur.