Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Palmiye Restaurant

Palmiye Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Akdeniz, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama68

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Palmiye Restaurant restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Palmiye Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Palmiye Restaurant hakkında daha fazla

Aya Sofya, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii… Sultanahmet denince akla gelen bu güzel yerlerin tam ortasında, tarih ve mimarinin doruk noktalarının içinde keyifli bir akşam yemeğine kim hayır diyebilir ki? Ares Hotel içerisinde yer alan Palmiye Restaurant, birbirinden güzel geleneksel Türk yemekleri ile sizi hem gastronomik hem de tarihi bir yolculuğa çağırıyor. İlgili servisi ve leziz yemekleri ile Sultanahmet ziyaretlerinizi tatlandırmak için Palmiye Restaurant’tan vazgeçemeyeceksiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Palmiye Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Palmiye Restaurant restoranında açık havada oturma alanı var.

Palmiye Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Palmiye Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Palmiye Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Merkezi konumuyla dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin sıkça tercih ettiği Ares Hotel bünyesinde yer alan Palmiye Restaurant, Türk mutfağının en güzel lezzetlerini ustalıkla ve güler yüzle masanıza getiriyor. Başta testi kebabı olmak üzere birbirinden güzel kebap çeşitlerinden en leziz güveçlere, nefis sotelerden balık çeşitlerine kadar aradığınız her lezzetin en taze, en güzel şeklini yiyebileceğini Palmiye Restaurant, aynı zamanda çok çeşitli mezeleriyle de masalarınızı şenlendirecek. Teras manzarası ile tarihi yarımadanın dört bir tarafını ayaklarınızın altına seren Palmiye Restaurant, kalitesi ile yalnızca otel misafirlerinin değil, Sultanahmet bölgesinde kalite arayan herkesin ilk duraklarından bir tanesi. Türk ve Osmanlı lezzetlerini sunan, özellikle kuzu ve dana etleri ile öne çıkan Palmiye Restaurant, Doğu ve Güneydoğu yemekleriyle farklı milletlerden oluşan müşterilerinin her zaman mutlu etmeyi başarıyor. Tüm bu lezzetlerin üzerine nefis tatlıları da yemeğinize mükemmel bir final sunuyor. Otantik Türk mutfağının tatlı güzelliklerinin üzerine nefis bir fincan kahve içmeyi ve çevrenizi saran tarihin keyfini çıkarmayı ihmal etmeyin. Palmiye Restaurant, hem yemek hem servis kalitesi ile Sultanahmet bölgesindeki ilk seçiminiz olacak.