Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Paşa Bey Ocakbaşı

Paşa Bey Ocakbaşı

Türk

Ana menü fiyatı ortalama26

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Paşa Bey Ocakbaşı restoranının fotoğrafı
Paşa Bey Ocakbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Paşa Bey Ocakbaşı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Park imkanı
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00
Thursday
09:00 - 01:00

Paşa Bey Ocakbaşı hakkında daha fazla

Pek çok kebapçının olduğu Taksim – Beyoğlu bölgesinde özellikle kalitesi vce düzgün servisi ile öne çıkan Paşa Bey Ocakbaşı, Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini keyifli bir atmosferde masanıza getiriyor. İster ailenizle ister arkadaşlarınızla felekten bir gece çalabileceğiniz, çiftler için olduğu kadar kalabalık gruplar için de ideal olan Paşa Bey Ocakbaşı, dört dörtlük servisi ile gecenizin güzel geçmesini garantiliyor. 50 kişilik kapasitesi ve hem açık hem kapalı alanıyla yılın her dönemi bambaşka bir keyif sunan Paşa Bey Ocakbaşı, Taksim’de unutulmaz bir akşam için sizi bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Paşa Bey Ocakbaşı adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Paşa Bey Ocakbaşı restoranında vardır.

Paşa Bey Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Paşa Bey Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Paşa Bey Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ziyaretçilerine sayısız seçenek sunan Beyoğlu’nda yüzlerce mekan arasında seçim yapmak zor olsa da keyifli bir akşam geçirmek ve hayatın tadını çıkarmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri Paşa Bey Ocakbaşı oluyor. Özenle hazırlanmış nefis kebapların ve taze mezelerin masanıza konuk olduğu güzel bir akşam için seçebileceğiniz Paşa Bey Ocakbaşı, gün geçtikçe kalitesiyle adını daha da yüksek sesle duyuruyor. Bu sayede İstanbulluların olduğu kadar yabancı misafirlerin de sıkça uğradığı yerler arasında bulunmayı başaran mekan, her gün capcanlı bir kalabalığı barındırıyor. Bonfile sarmadan patlıcan kebaba, ciğer şişten külbastıya kadar en sevilen lezzetlerin ustaca hazırlandığı Paşa Bey Ocakbaşı’nda en leziz sakatatlar da sizi bekliyor. İster efkar dağıtmak için ister kutlama yapmak için özel günlerde kalabalık gruplar için de ideal olan mekan, aksamayan güler yüzlü servisi ile öne çıkıyor. Leziz yemekleri ile olduğu kadar ferah ve huzurlu atmosferiyle de keyif alacağınız Paşa Bey Ocakbaşı, Taksim bölgesindeki favori mekanlarınıza arasına girmeye aday.