Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Maslak
Pecos

Pecos

Dünya Mutfağı

Maslak, İstanbul şehrindeki Pecos restoranının fotoğrafı
Pecos için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Pecos hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Saturday
07:00 - 22:00
Sunday
07:00 - 22:00
Monday
07:00 - 22:00
Tuesday
07:00 - 22:00
Wednesday
07:00 - 22:00
Thursday
07:00 - 22:00
Friday
07:00 - 22:00

Pecos hakkında daha fazla

2008’den beri Maslak’ın en popüler mekanlarından biri olarak hizmet veren Pecos Maslak, şık ve rahat bir ortamda kaliteli yemek arayanların tercihi. Kış bahçesi, hoş dekorasyonu, dünya mutfaklarından özel tatları ve sabah kahvaltısıyla konuklarının yüzlerini güldüren mekana sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Pecos restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Pecos restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Pecos adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Pecos adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Pecos restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ofis ortamından çıkıp, rahat bir nefes almanın eksikliğini hissedenler için dünya lezzetlerini yerel tatlarla buluşturan yemeklerden ve kahve çeşitlerinden oluşan zengin menüsüyle Pecos Brasserie, modern, dinamik ama aynı zamanda dinlendirici bir ortamda sizleri konuk ediyor. Kış bahçesi, sizi, girişte farklı bir atmosferle karşılayarak zamanın kısıtlı olduğu günümüzde hızlı müşteri servisi, samimi ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla farklı bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Pecos Brasserie’de güne sıcak çorba ve ekmek çeşitleri eşliğinde, özenle seçilmiş ürünlerden oluşan zengin bir açık büfe kahvaltı ile başlıyoruz. Siz kahvaltınızı yaparken, güler yüzlü personel limitsiz çayınızı masanıza servis ediyor. Pecos Brasserie ayrıca taze çekilmiş dünya markalarından oluşan zengin kahve menüsü ile misafirlerini büyülüyor. Seçkin dünya şaraplarının da yer aldığı geniş içki menüsü, özel anlarınızı unutulmaz akşamlara bırakıyor. Dilerseniz canlı performans müzik eşliğinde, dilerseniz bir parti konseptinde belirlediğiniz etkinliklerinizi, Pecos Brasserie Maslak’da gerçekleştirebiliyorsunuz. Pecos Brasserie Maslak’taki rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden kolayca yaptırabiliyorsunuz.