Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Petti Rosso

Petti Rosso

İtalyan

Ana menü fiyatı ortalama41

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Petti Rosso restoranının fotoğrafı
Petti Rosso için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Petti Rosso hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 01:00
Monday
12:00 - 01:00
Tuesday
12:00 - 01:00
Wednesday
12:00 - 01:00
Thursday
12:00 - 01:00

Petti Rosso hakkında daha fazla

Duo Galata'nın giriş katında şık dekorasyonu ve kaliteli atmosferiyle konuklarını ağırlayan Petti Rosso, İtalyan mutfağının tadı damağınızda kalacak lezzetlerini konuklarıyla buluşturmaya kararlı. Özle tariflerle oluşturulan menü; nefis bruschettalardan tatlı çeşitlerine dek pek çok lezzeti masalarınıza sunmayı başarıyor. Size ister dostlarınızla ister kendi başınıza hayatın tadını doyasıya çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Petti Rosso restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Petti Rosso restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Petti Rosso adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Petti Rosso adlı restoranın park yeri yoktur.

Petti Rosso restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İtalyanca'da bir çeşit kızılgerdan kuşundan adını alan "Petti Rosso" şehrin şık otellerinden Duo Galata'nın giriş katında sizlerin karşısına çıkıyor. Ünlü DJ Can Utkan, en ince detaylarına kadar tiizilikle ilgilenip sizlerin beğenisine sunduğu mekanın sahiplerinden. Yeşim Kozanlı ve Bilal Mert, diğer ortaklar olarak Petti Rosso'nun güzelliğine güzellik katmayı başarıyor. İtalyan mutfağının en özel tatlarını sizlerle buluşturan Petti Rosso'da bir İtalyan bir arkadaşlarının annesinden edindikleri tiramisu tarifi en çok dikkat çeken lezzetlerden... Bruschettalardan kırmızı et, tavuk ve balık çeşitlerine kadar pek çok hoş lezzeti Petti Rosso'da bulmanız mümkün. Eğer sizler de Petti Rosso'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.