Pişşti Mangalbaşı hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Pişşti Mangalbaşı hakkında daha fazla
Karşınızda Adalar, önünüzde fındık kabuğunun alevlerin içindeki dansı... Ateşin üzerinden yükselen koku mangal lezzetinin farkını yine sofranıza taşıyor. Ocakbaşı konseptini masanıza taşıyan Pişşti, hafta sonu fasılı ve lezzetli etleriyle İstanbul'da bir marka.
Sıklıkla sorulan sorular
Pişşti Mangalbaşı adlı restoranın park yeri var mı?
Pişşti Mangalbaşı adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?
Pişşti Mangalbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Adalara ve gün batımında kuzguni bir renk alan Marmara Denizi'ne nazır sofrasında bir yandan fasıl tınılarına kulak kabartıp diğer yandan alevin eti nazikçe sıyırmasından keyif alanların yeri Pişşti Mangal Ocakbaşı... Her masaya bir mangal, her mangalın altında fındık kabuğunun çıtır çıtır yanıp kora dönmesiyle oluşan ocakbaşı atmosferiyle Pişşti, dilediğiniz eti istediğiniz kadar pişirip taptaze sebze ve mezeler eşliğinde midenize indirmenize katkıda bulunuyor. 400 kişilik salonu ve yazın açık alanlarıyla şehrin ortasında "kendin pişir kendin ye" konseptini sevenleriyle buluşturan Pişşti'nin müdavimleri, hemen her gün ve akşam harı dizginlenmiş ateşle taptaze etlerin dansını seyretmeye koyuluyor... Yalnızca etleri değil, taze mezeleri de sevenlerinin övgüsünü alan mekanda usta ve tecrübeli kadro özenli ve hızlı servis için sizlerle birlikte. Maltepe sahilde Pişşti'de "Mangalbaşı" keyfini siz de yaşamak istiyorsanız özel dizayn edilmiş masanıza davetlisiniz!