Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Akatlar
Pomodoro Pizza & Coffee

Pomodoro Pizza & Coffee

Pizza, İtalyan, Türk, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama18

Akatlar, İstanbul şehrindeki Pomodoro Pizza & Coffee restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Pomodoro Pizza & Coffee hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Bugün kapalı
Tuesday
08:00 - 22:00
Wednesday
08:00 - 22:00
Thursday
08:00 - 22:00
Friday
08:00 - 22:00
Saturday
08:00 - 22:00
Sunday
08:00 - 22:00
Monday
08:00 - 22:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Pomodoro Pizza & Coffee hakkında daha fazla

Akatlar’ın en önemli etkinlik merkezlerinden biri olan Mustafa Kemal Kültür Merkezi içerisinde yer alan Pomodoro Pizza & Coffee, muhteşem bahçesi ve sizi lezzet yolculuğuna çıkaracak zengin menüsü ile hizmetinizde! İster çeşitlik etkinliklerden önce ve sonra ziyaret edebileceğiniz, isterseniz de dostlarınızla leziz bir buluşma gerçekleştirebileceğiniz Pomodoro Pizza & Coffee’de deneyebileceğiniz sayısız yemek bulunuyor. Başta İtalya olmak üzere dünyanın dört bir yanından en ünlü lezzetleri bulabileceğiniz menüsü ile Pomodoro Pizza & Coffee, Akatlar’ın yeni yıldızı olmaya aday.

Sıklıkla sorulan sorular

Pomodoro Pizza & Coffee restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Pomodoro Pizza & Coffee restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Pomodoro Pizza & Coffee adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Pomodoro Pizza & Coffee adlı restoranın park yeri yoktur.

Pomodoro Pizza & Coffee restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Akatlar dendiğinde akla ilk gelen etkinlik mekanlarından olan Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yer alan ve merkezin neredeyse bütün ziyaretçileri tarafından sıkça tercih edilen Pomodoro Pizza & Coffee, zengin menüsü ve keyifli açık alanlarıyla tam puan alıyor. Dünya lezzetlerinin en güzel hallerini barındıran geniş menüsüyle en zor beğenenleri bile memnun eden Pomodoro Pizza & Coffee, MKM bünyesinde yemek yemek için en iyi seçeneğiniz. Ana yemeklerin yanı sıra geniş bir kahvaltı menüsü bulunan mekan, güne iyi başlamanız için pek çok seçenek sunuyor. İsminden tahmin edilebileceği gibi geniş bir pizza menüsü de olan Pomodoro Pizza & Coffee, kaliteli malzemelerle yapılan pizzaları ile sizi İtalya tatiline çıkaracak. Makarnaları ve taptaze soslarıyla da İtalyan lezzetini yaşatan mekanda, bunun dışında krepten bonfileye, quesedilla’dan piliç külbastı ve ızgara somona kadar sayısız seçenek mevcut. Elbette fiziğine dikkat edenler de unutulmamış, Pomodoro Pizza & Coffee menüsünde seçebileceğiniz birbirinden leziz pek çok salata ve atıştırmalık da yer alıyor. Etkinliklerden önce ya da sonra kısa bir mola vermek isteyenler içinse geniş tatlı ve içecek menüsü bulunuyor. Mustafa Kemal Kültür Merkezi’ni ziyaret ettiğinizde uğramadan geçemeyeceğiniz Pomodoro Pizza & Coffee, size lezzet dolu bir dinlence sunuyor.