Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Ataşehir
Pregio Pub

Pregio Pub

İtalyan

Ataşehir, Istanbul şehrindeki Pregio Pub restoranının fotoğrafı
Pregio Pub için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Pregio Pub hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Thursday
11:00 - 03:00
Friday
11:00 - 03:00
Saturday
11:00 - 03:00
Sunday
11:00 - 03:00
Monday
11:00 - 03:00
Tuesday
11:00 - 03:00
Wednesday
11:00 - 03:00

Pregio Pub hakkında daha fazla

Ataşehir’de eğlenceyi ve günün yorgunluğunu atacak özel bir mekanı arayanların tercihi Pregio Pub Karaoke Club. Ağaoğlu My World Andromeda’nın içinde sizlerin karşısına çıkan bu özel mekanda dj partilerinin, karaoke gecelerinin ve damağınıza hitap eden tatların peşine düşecek, sıradan geçen bir günü unutulmaz anlarla değiş tokuş edeceksiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Pregio Pub restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Pregio Pub adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Pregio Pub adlı restoranın park yeri yoktur.

Pregio Pub restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ataşehir’de eğlenceyi arayan, günün sıkıntısını ve gerilimini geride bırakmak isteyen hemen herkesin öncelikli tercihi haline gelen bir mekan Pregio Pub Karaoke Club. Ağaoğlu My World Andromeda’nın içinde yer alan ve modern çizgisiyle atmosfer olarak da ziyaretçeilerini tatmin eden mekan, uzun yıllar İstanbul gece hayatında hizmet vermiş tecrübeli bir ekibin elinden çıkma. Pregio Pub Karaoke Club’da karaoke partileri düzenlendiği gibi her akşam dj performanslarıyla da renkleniyor. Lezzetli atıştırmalıkları ve geniş içecek menüsü de Pregio’nun tercih edilmesinde önemli etkenlerden… Eğer sizler de Pregio Pub Karaoke Club’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.