Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Burgazada
Pyrgos Otel & Restaurant

Pyrgos Otel & Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama20

5.0/6

1 değerlendirme

Burgazada, İstanbul şehrindeki Pyrgos Otel & Restaurant restoranının fotoğrafı
Pyrgos Otel & Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Pyrgos Otel & Restaurant hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00

Pyrgos Otel & Restaurant hakkında daha fazla

Burgazada’nın İstanbul’un yanı başında derin bir nefes çekmenize olanak veren huzurlu atmosferinde sizlerin karşısına çıkan özel bir yer Pyrgos Otel & Restaurant. Enfes lezzetleri, deniz kokulu sofraları, güler yüzlü personeliyle yaşamı kucaklayabileceğiniz farklı bir deneyimi sizlerle buluşturan mekanın tadını ister tek başınıza ister sevdiklerinizle çıkarmanız mümkün.

Sıklıkla sorulan sorular

Pyrgos Otel & Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Pyrgos Otel & Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Pyrgos Otel & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Pyrgos Otel & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Pyrgos Otel & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Long İstanbul ilinin tarihi ve kültürel değerlere sahip adalarından biri olan Burgazada yuvarlak yapısı ve iki kilometrelik genişliği ile adalar arasında üçüncü sırada yer alan görkemli, gösterişli ve tarihi eser ahşap evleri, köşkleri ile akıllarda yer edinen kusursuz bir mekân özelliğine sahip tatil cennetidir. Burgazada’nın güzelliklerini bünyesinde bulunduran Pyrgos Otel ve Restaurant, Burgazada’nın en nezih ve ferah mekânlarının başında gelir. Kendinizi evinizde hissettirecek konfor ve rahatlığı, güler yüzlü personeli ve ekonomik fiyatları ile yılın her günü sizleri ağırlamaktan ve misafir etmekten büyük onur duyuyor. Denize sıfır konumu, her damak tadına ve yemek kültürüne özel lezzetli yemekleri ile damak tadınızı tazeleyecek ve yeni tatlar keşfedeceksiniz Hayatının önemli ve güzel günlerini geçirdiği Burgazada’daki bu mekân üzerinde sizlerde İbrahim Çallı anısını ve hatırasını hissederek farklı ortamın tadını çıkarmanız da mümkün. Eğer sizler de Pyrgos Otel & Restaurant’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.