Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Göktürk
Quyyu Hanımeli Balık

Quyyu Hanımeli Balık

Balık

5.0/6

1 değerlendirme

Göktürk, İstanbul şehrindeki Quyyu Hanımeli Balık restoranının fotoğrafı
Quyyu Hanımeli Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Quyyu Hanımeli Balık hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Saturday
10:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00
Thursday
10:00 - 01:00
Friday
10:00 - 01:00

Quyyu Hanımeli Balık hakkında daha fazla

Karaburun Hanımeli Balık Restaurant adı ile sektöre uzun yıllar önce atılan firma, yıllardır kendilerini yalnız bırakmayan değerli ziyaretçilerinden öğrendikleri ve edindikleri deneyim doğrultusunda geliştirdikleri bu yeni konseptte modern balık ile klasik tatları bir araya getiriyor. Selçuk Birinci’nin gerek işletmeci kişiliği gerekse şef olarak yıllara dayanan tecrübesi mimar Ali Türker’in ince zevkiyle olağanüstü bir boyut kazanmış. Kahvaltıdan akşam yemeğine, gün boyu yemek servisi sunan bu nadide mekan, damağınızda iz bırakacak klasikleri ve modern lezzetleri ile siz değerli misafirlerine adeta bir lezzet şöleni sunuyor. Tazeliğe ve estetiğe verilen önemi mekanın her noktasında hissedeceksiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Quyyu Hanımeli Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Quyyu Hanımeli Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Quyyu Hanımeli Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Quyyu Hanımeli Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Mekana adını veren ‘kuyu’da pişen ‘Kuyu Kalkan’ dillere destan bir lezzet şöleni sunuyor. Kalkan balığı, özenle ayıklanıyor, kuyuda ağır ağır pişiriliyor. Suyuna ekmek bandırarak yemeye doyamayacağınız mekanın spesiyalin patenti Selçuk Bey tarafından alınmış olsa da bu sırrı keşfetmeye çalışanlar tarafından taklit edilmeye çalışılıyor ama tadı şefin elinin lezzetinden geldiği için ‘benzersiz’ olduğunu deneyimledikçe anlayacaksınız!