Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataköy
Red Fish Ataköy

Red Fish Ataköy

Balık

Ataköy, İstanbul şehrindeki Red Fish Ataköy restoranının fotoğrafı
Red Fish Ataköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Red Fish Ataköy hakkında

Aile dostu ✨
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Saturday
11:00 - 00:30
Sunday
11:00 - 00:30
Monday
11:00 - 00:30
Tuesday
11:00 - 00:30
Wednesday
11:00 - 00:30
Thursday
11:00 - 00:30
Friday
11:00 - 00:30

Red Fish Ataköy hakkında daha fazla

Ataköy Marina’nın kaliteli ortamında eşsiz bir manzarayı önünüze sunan hoş terası ve sıcak ortamıyla sizlerin karşısına çıkan Red Fish Restaurant, unutulmaz anılarınızın ev sahibi olmak için sizlerle! Enfes mezeleri, deniz ürünleri, taptaze balıkları ve özel tatlarıyla enfes sofraların tadına varmak için sizler de Red Fish Restaurant’a davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Red Fish Ataköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Red Fish Ataköy adlı restoranın park yeri yoktur.

Red Fish Ataköy restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Red Fish Ataköy restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Red Fish Ataköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ataköy Marina içerisinde deniz üzerine kurulu terası ve eşsiz deniz manzarasında 300 kişilik kapasite ile hizmetinizdeki Red Fish Restaurant, yılın 365 günü kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinizi bu manzara eşliğinde geçirebilmeniz için karşınızda. Mevsimine göre her zaman taze olarak hazırlanmış soğuk meze çeşitleri, zengin balık menüsü ve klasikleşmiş tatlıları ile sofranızda lezzet ve sohbetlerinizde keyif bulabilirsiniz. Tecrübe ve üstün hizmet kalitesiyle misafirlerinizi ve ailenizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz özel bir mekan olan Red Fish, modern tasarımı ve özenerek planlanmış dekorasyonu ile camekanlı sıcak teras ve salonlarında hizmet vermeye devam ediyor. Eğer sizler de Red Fish Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.