Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Kadıköy
Rota Restaurant

Rota Restaurant

Kadıköy, Istanbul şehrindeki Rota Restaurant restoranının fotoğrafı
Rota Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Rota Restaurant hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00

Rota Restaurant hakkında daha fazla

2009 yılından beri et ve balık yemeklerinin en çeşitli versiyonlarını konuklarına sunan Rota Restaurant, özenle hazırlanan tatlarıyla konuklarına her sofrada adeta şölen havası yaşatıyor. Kadıköy’de şık ve kaliteli ortam sunan mekanda ister dostlarınızla ister arkadaşlarınızla kendinize ait bir masaya kurulabilir ve hem ruhunuzu dinlendirecek hem de damaklarınıza bayram yaşatacak bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Rota Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Rota Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Rota Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Rota Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Rota Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy’de sunduğu lezzetlerle kısa zamanda ilgiyi üzerine çekmeyi başarabilen bir mekan olan Rota Restaurant, 2009 yılının Haziran ayında Caferağa Güneşli Bahçe Sokak’ta hizmet vermeye başladı. Tasarımı ve mutfağıyla ayrıcalıklı bir yere sahip olan Rota Restaurant, birbirinden lezzetli yemekler ile konuklarına adeta ziyafet veriyor. 40 kişilik bahçe kısmı, 50 kişilik kapalı alan ve 40 kişilik asma katıyla ferah bir ortamda hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. Rota‘nın özel menüsünde et ve balık yemeklerinin hiçbir yerde bu kadar lezzetli ve çeşitli olmadığının iddiasındaki Rota Restaurant’ta her meze özenle seçilmiş ürünlerden hazırlanıyor. Özel menüsüyle günün her saatinde sofralara farklı bir renk sunan mekan ister arkadaş toplantıları, ister iş yemekleri ya da aileyle geçirilecek huzurlu bir akşam yemeğinin ideal hizmetlerini sunuyor.