Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
RubaS Cafe

RubaS Cafe

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama22

Ataşehir, İstanbul şehrindeki RubaS Cafe restoranının fotoğrafı
RubaS Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

RubaS Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
09:00 - 04:00
Saturday
09:00 - 04:00
Sunday
09:00 - 04:00
Monday
09:00 - 04:00
Tuesday
09:00 - 04:00
Wednesday
09:00 - 04:00
Thursday
09:00 - 04:00

RubaS Cafe hakkında daha fazla

Batı Ataşehir’in günlük yaşamı ve stresi geride bırakacağınız özel mekanlarından biri olan RubaS Cafe, hem lezzet dolu menüsü hem de şık dekorasyonuyla yüzünüzü güldürecek bir tecrübe sunmayı başarıyor. Sizlere dostlarınızla hoş bakit geçirerek günün güzelliğini yaşamak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

RubaS Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, RubaS Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

RubaS Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, RubaS Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

RubaS Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Anadolu Yakası’nın en genç yüzlerinden Batı Ataşehir, sadece şehrin yeni yaşam merkezlerinden biri olarak değil; misafirlerine sunduğu özel mekanlarla da cazibesini arttırmayı sürdürüyor. Bu özel mekanlardan biri hiç kuşkusuz RubaS Cafe… Hoş dekorasyonu ve atmosferiyle kendinizi günlük stres ve sıkıntılardan kolaylıkla arındırabildiğiniz bu özel mekanda, taze malzemelerle hazırlanan lezzetlerin de tadını çıkarmanız mümkün. Makarna, pizza, burger çeşitleri, sabah kahvaltısı, et çeşitleri ve çok daha fazlası menünün beğenilen tatları arasında yer alıyor. Mekanda nargile çeşitleri de mevcut. RubaS Cafe’de vale hizmeti verildiğini de otomobiliyle gelmek isteyenler için hatırlatalım. Eğer sizler de rubaS Cafe’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.