Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Rudolf Restaurant

Rudolf Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama99

5.0/6

1 değerlendirme

Karaköy, İstanbul şehrindeki Rudolf Restaurant restoranının fotoğrafı
Rudolf Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Rudolf Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
07:00 - 00:00
Saturday
07:00 - 00:00
Sunday
07:00 - 00:00
Monday
07:00 - 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 00:00

Rudolf Restaurant hakkında daha fazla

Karaköy’de yepyeni bir yeme-içme deneyimine hazır mısınız? Dünyaca ünlü şef Rudolf Van Nunen’in kendi adıyla açtığı yeni restorantı Rudolf, enfes menüsü ile rüyalarınıza girecek lezzetleri gerçeğe dönüştürüyor. 22 yıldır İstanbul’da yaşayan ünlü şefin dünya tatlarını Türk zevkine göre yeniden yorumladığı menüsü ve geniş kavı ile fine dining denince İstanbul’da akla gelen ilk yerler arasında bulunuyor. Yemeğin keyifli bir yolculuğa dönüştüğü Rudolf, mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerler arasında.

Sıklıkla sorulan sorular

Rudolf Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Rudolf Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Rudolf Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Rudolf Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Morgans Hotel Group’un İstanbul’daki en yeni oteli 10 Karaköy, A Morgans Original bünyesinde yer alan ve en büyük otellerin mutfaklarına yön vermiş olan ünlü şef Rodolf Van Nunen’in son eseri olan Rudolf, İstanbul yeme-içme camiasını en çok heyecanlandıran yerlerden bir tanesi. Ev yapımı ekmekler, yerel şarküteriler ve muhteşem yemekler ile kendinden bahsettiren Rudolf’ta sizi keyifli bir deneyim bekliyor. İskenderun karidesli patlıcan sufle, kiraz ağacında füme edilmiş somon, ördek ciğeri terin gibi zarif tatların Türk damak tadına göre ustaca yorumlanmasının arkasında ise şef Rudolf Van Nunen’in 20 yılı geçkin İstanbul macerası yatıyor. Bu yerel tatların en güzel örneklerinden biri de elbette her biri kendi yörelerinin havasını sofranıza getiren Anadolu peynirleri tabağı. Dünya lezzetlerinin Türk tatlarıyla oluşturduğu muhteşem uyum size unutulmaz bir akşam yaşatacak. Tüm bu güzel yemekleri taçlandırmak içinse geniş şarap kavı ve imza kokteylleri ile muhteşem bir yemek deneyimi yaşayacağınız Rudolf’u ziyaret etmek için geç kalmayın.